30 / 04 / 2024

alanya imar yolları

alanya imar yolları

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar çalışmaları devam ediyor!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Alanya'da yeni imar yolları açılıyor!

Alanya Belediyesi, Alanya’nın nüfus yoğunluğunu dikkate alarak, daha sağlıklı ve imar planına bağlı büyümesini sağlamak için yeni imar yollarının açılmasına hız verdi.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Alanya'da 1/1000 imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyesi  meclis üyeleri ve komisyonlarında oy birliğyle karar verilen 1/1000 imar planına itiraz inşaat sektörünü zorluyor.

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Merzifon OSB'de imar yolları açılıyor!

Amasya Merzifon OSB'nin ikinci sanayi bölgesi parselleri arasındaki imar yollarının açılması için çalışmalara başlandı.

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

alanya imar yolları Haberi

alanya imar yolları


Tüm mahallelerde sosyal alanlardan yeşil alanlara, altyapıdan yol ve köprü çalışmasına kadar onlarca çalışmayı bir arada yürüten Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu asgariye indirmek ve vatandaşları rahat ulaşım imkanına kavuşturmak için yol ve kavşak iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Cikcilli –Fığla Mahallesi’nde 30 metrelik yoldan Büyükhasbahçe Mahallesi’ne 15 metre genişliğindeki bağlantı yolunun açımına başlandı.


CİKCİLLİ CADDESİ İLE AKIN SOKAKTA KAVŞAK YENİDEN DÜZENLENİYOR


Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe, Mamadı, Cikcilli ve Sugözü Mahallesi ekseninde yol açma, genişletme, istinat duvarı, asfalt ve kavşak düzenleme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, Fığla Mahallesi’nde Cikcilli Caddesi ile Akın Sokak’ın bağlantı bölümünde eskiyen asfaltı kazıyarak yeni asfalt için hazırlıklılarını sürdürüyor.


30 METRELİ YOLDAN ESKİ YAYLA YOLUNA İKİNCİ BAĞLANTI YOLU


Bölgedeki yerleşimi ve trafik yoğunluğunu dikkate alan Alanya Belediyesi, imar planlarındaki...