10 / 05 / 2024

Alanya Kalesi Yürüyen Merdiven

Alanya Kalesi Yürüyen Merdiven

Alanya Belediyesi, Damlataş'taki Belediye Sosyal Tesisleri'nin yanından Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasında teleferik ve yürüyen merdiven yapımı ve 20 yıl süreyle işletilmesi işini ihaleye çıkardı

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Alanya Kalesi'ndeki kaçak ev kamulaştırılacak!

Avusturyalı Walter Godina tarafından Alanya Kalesi'nde yer alan evinde inşa ettiği izinsiz müdahaleler nedeniyle surların yaklaşık 6 metrelik bölümünün kamulaştırılmasına karar verildi.

Tarihi Alanya Kalesi içten yıkıldı!

Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan Tarihi Alanya Kalesi’nin tarihi surları katledildi. Surların yakımına Avusturyalı emekli pilotun ev tadilatı yol açtı

Alanya Kalesi’nin surlarına izinsiz inşaat!

Alanya Kalesi’nin surlarının bir kısmı Avusturyalı Walter Godina’nın surların hemen yanında bulunan evinde izinsiz inşaat nedeniyle yıkıldı.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

Antalya'da Yörükler yaylalara taşınıyor!

Antalya'nın Akseki, Manavgat, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yaşayan Yörükler, yaylalara yerleşmeye başladı.

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

Alanya Kalesi Yürüyen Merdiven Haberi

Alanya Kalesi Yürüyen Merdiven

Alanya Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Alanya Belediyesi Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi Damlataş’ta bulunan Belediye Sosyal tesisleri yanından, Çarşı Mahallesi Alanya Kalesi Ehmedek kapısı arasına Teleferik ve yürüyen merpen-bant yapımı ve 20 yıl Müddetle işletilerek süre bitiminde idareye devri işini ihaleye çıkardı. 


Alanya Kalesi'ne teleferik ve yürüyen merpen yapım işinin tahmini maliyeti 18 milyon TL olarak hesaplandı.


İhale, 06 Eylül 2012 Perşembe günü saat 10:00'da Alanya Belediyesi Encümen Toplantı Odası'nda yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için