08 / 05 / 2024

alanya kestel asfalt çalışmaları

alanya kestel asfalt çalışmaları

Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya Eski Gazipaşa Caddesi'nde asfalt hazırlığı!

Alanya’nın en ücra noktasına kadar hizmetlerini ulaştıran Alanya Belediyesi, kış aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

Alanya ve Gündoğmuş birbirine bağlanıyor!

Alanya Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş’un Köprülü mahallesi ile Alanya’nın Taşatan mahallesini birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Alanya Belediyesi'nden otoban kalitesinde yol!

Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya Kestel cazibe merkezi olacak!

Alanya Kestel'de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Alanya Güzelbağ yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik mahallelerinde yürütülen asfalt çalışması, Güzelbağ Mahallesi’nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güzelbağ Mahallesi’nde 8 kilometre yolda asfalt çalışması başlatıldı.

alanya kestel asfalt çalışmaları Haberi

alanya kestel asfalt çalışmaları


Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu. Bölgede yol ve altyapı noktasında ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “D.400’den başlattığımız asfalt çalışması üniversitenin bulunduğu Sarıağalar mevkiine kadar sürdü. Yol üzerindeki yerleşim alanlarına çıkan ara yollar da bu çalışma kapsamında asfaltlandı.” dedi.



“30 METRELİ YOL BÖLÜNMÜŞ YOL OLARAK HİZMETE SUNULACAK”


Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan 30 metrelik yolda parke çalışmalarında önemli bir mesafe kat ettiklerini anlatan Başkan Yücel, “30 metrelik yolun merkeze kadar 2 kilometrelik kısmını, bölünmüş yol olarak parke çalışmasının ardından hizmete sunacağız. Yağmursuyu drenajlarının yapıldığı 30 metrelik yoldaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Yolun güney kısmının bir bölümü, tamamlanarak trafiğe açıldı. Ocak ayına kadar...