04 / 05 / 2024

Alanya Oba Stadyumu yol çalışmaları

Alanya Oba Stadyumu yol çalışmaları

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Alanya Oba Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Oba Stadyumu'nda son rötuşlar!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Stadyumu’nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Alanya Oba Kız Yurdu açılıyor!

Alanya Belediyesi’nin, merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerin barınma sorununu çözmek için Oba Mahallesi’nde inşa ettiği Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu inşaatında sona gelindi.

Alanya Oba Stadyumu yenileniyor!

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda mücadele eden Alanyaspor’un sahası, Oba Stadyumu’nda bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya New Life Oba Evleri Haziran 2017'de teslim!

New Life Oba projesi, Hescebeci Construction tarafından Antalya Alanya'da inşa ediliyor. Yeni Yaşam Oba sloganıyla hayata geçen projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Alanya Oba Stadyumu’nun yolları yenilendi!

Alanya Belediyesi, Alanyaspor’un karşılaşmalarını oynayacağı Oba Stadyumu’nda yol, kavşak ve otopark çalışmalarını tamamlayarak asfaltını yaptı.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor.

Alanya'ya yeni futbol sahası!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Oba Mahallesi’nde Sadullahoğlu Futbol Sahası’na 50x95 metre ebatlarında çim saha yapımı çalışmalarına başladı. Drenaj ve alt yapı çalışmalarının sürdüğü sahanın 15 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Alanya Sahil Yolu'na sıcak asfalt!

Alanya kırsalında birçok mahalle sıcak asfaltla tanışırken, Alanya Merkezi’nden geçen Keykubat Caddesi’nin devamı olan karayolları ile Oba Köprüsü arasındaki sahil yolu yıllar sonra yeniden sıcak asfaltla kaplandı.

Alanya Oba Stadyumu yol çalışmaları Haberi

Alanya Oba Stadyumu yol çalışmaları

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.


Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek Alanyaspor'un karşılaşmalarını oynayacağı Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Oba Stadyumu'nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi. 


Alanyaspor'un geçen sezon en büyük sorunlarından birisi olan ulaşım problemini sezon başlangıcına kadar çözüleceklerini kaydeden Başkan Yücel, "Yol genişletme, kavşak, kaldırım, otopark ve ışıklandırma problemlerini de çözerek Alanyaspor'umuza Süper Lig'e yakışır bir stat hazırlamak istiyoruz. Gerek stadyuma gelecek olan taraftarlarımızın gerekse misafir takım taraftarlarının ulaşım ve otopark konusunda daha konforlu ve sıkıntısız bir süreç yaşamaları için çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız"...