03 / 05 / 2024

alanya okurcalar asfalt çalışması

alanya okurcalar asfalt çalışması

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya'da 22.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Alanya 2. Satış Memurluğu, Antalya Alanya Okurcalar Mahallesi'nde yer alan araziyi 22 milyon 792 bin 224 TL bedelle satışa çıkardı. 

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Okurcalar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandıracak olan rekreasyon alanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Alanya Eski Gazipaşa Caddesi'nde asfalt hazırlığı!

Alanya’nın en ücra noktasına kadar hizmetlerini ulaştıran Alanya Belediyesi, kış aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

Alanya ve Gündoğmuş birbirine bağlanıyor!

Alanya Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş’un Köprülü mahallesi ile Alanya’nın Taşatan mahallesini birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun asfalt öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya Kestel cazibe merkezi olacak!

Alanya Kestel'de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Alanya Güzelbağ yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik mahallelerinde yürütülen asfalt çalışması, Güzelbağ Mahallesi’nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güzelbağ Mahallesi’nde 8 kilometre yolda asfalt çalışması başlatıldı.

Alanya Hacet Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Alanya Belediye Başkanı köprüde başlatılan asfalt çalışmasını denetledi...

Alanya Belediyesi'nden Yeşilöz'e asfalt!

Alanya Belediyesi, planlanan asfalt programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yeşilöz Mahallesi Özvadi ve Alakese’de toplam 4 kilometre asfalt çalışması yapılarak hizmete sunuldu.

alanya okurcalar asfalt çalışması Haberi

alanya okurcalar asfalt çalışması


Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfalt çalışmalarını Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sürdürüyor. Okurcalar Çevre Yolu Caddesi ve Esentepe bağlantı yolunda sathi kaplama çalışması başlatan Alanya Belediyesi, Mahmutlar Mahallesi Kumru Sokak’ta Sarıveliler Dolmuş Durağı çevresinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı caddelerde sıcak asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Alt yapısı ve üst yapısı tamamlanmış olan cadde ve sokaklarda gerek parke, gerekse sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. Kırsalda altyapı ve yol çalışmalarımızın yanı sıra eş zamanlı olarak Alanya’nın çeşitli mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Okurcalar Mahallesi’nde Çevre Yolu Caddesi ve Esentepe’de sathi kaplama çalışması ile Mahmutlar’da kaldırım ve cadde düzenlemesi tamamlanan Kumru Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.



Alanya...