15 / 05 / 2024

alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı

alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı

Okurcalar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandıracak olan rekreasyon alanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Alanya'da 22.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Alanya 2. Satış Memurluğu, Antalya Alanya Okurcalar Mahallesi'nde yer alan araziyi 22 milyon 792 bin 224 TL bedelle satışa çıkardı. 

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Alanya Avsallar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak olan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin inşaatına sona gelindi.

Alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Okurcalar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandıracak olan rekreasyon alanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Alanya Avsallar'a dev rekreasyon alanı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi'nin Avsallar'da hayata geçirdiği dev rekreasyon alanı projesini inceledi.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Avsallar Rekreasyon Alanı projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini hayata geçiriyor.

Alanya Tavşandamı Rekreasyon Alanı 2017'de tamamlanacak!

Büyükhasbahçe Mahallesi Tavşandamı Mevkii’nde bulunan 50 bin metrekarelik rekreasyon alanında inşaatına başlanan Tavşandamı Rekreasyon Alanı projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Tavşandamı cazibe merkezi olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tavşandamı Rekreasyon alanında uygulanacak yeni peyzaj projesinde titiz davranıyor. Başkan Yücel Tavşandamı’nda yapımı devam eden alanda incelemelerde bulundu.

Alanya Okurcalar Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Doğu mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye, batı mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasına Okurcalar Mahallesi’nden başladı.

Alanya Okurcalar'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren kaçak iş yerlerini yıktı. Hayri Demir Alanya Belediyesi Okurcalar Mahallesi'nde kaçak yapılan 10 iş yerini encümen kararı uygulayarak yıktı.

Alanya’da kaçak ve ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde 10 adet baraka türü iş yeri yıkıldı. Okurcalar Mahallesi’nde baraka tarzında yapılan 10 iş yeri, Encümen kararıyla Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenip yıkıldı.

alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı Haberi

alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı


Alanya'da yer alan Okurcalar Alara Grand Bazaar Çarşısı, yeni çehresine kavuşuyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, en batıdaki Okurcalar Mahallesi’nin turistik çarşısı Alara Grand Bazaar ve çevresi için yapımına başladığı peyzaj ve rekreasyon alanı projesinde sona geldi. 9 bin 384 metrekarelik alanda hayata geçirilen yeni rekreasyon ve yürüyüş alanının kaba inşası tamamlanırken peyzaj çalışmalarının ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çarşının kısa süre sonra hizmete gireceğini söyledi. Başkan Yücel; “Okurcalar Mahallemizde devam eden yeni rekreasyon ve yürüyüş alanı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Kaba inşası tamamlanan alanda peyzaj çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların da kısa süre sonra bitmesiyle Alara Grand Bazaar Çarşısı yeni bir görünüme sahip olacak. Şehrimizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine...