05 / 05 / 2024

Alanya su hattı

Alanya su hattı

Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmalarla Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunu tamamen ortadan kaldırılacak" dedi.

Kapalıçarşı'nın altyapısı kazısız yenileniyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (İSKİ), Kapalıçarşı'nın yeraltı atık su hattının yenilenmesi ve içme suyu hattı döşenmesi işlemi kazı yapılmadan gerçekleşiyor.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Denizli Tavas'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı olmayan Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje kapsamında bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi ile 12.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Karadağ Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı açıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) yapımına destek verilen Karadağ'ın Rojaye kentine içilebilir temiz su sağlayan "Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı" törenle hizmete açıldı.

Antalya Çetili Sokak’ta susuzluk sona erdi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Yeşilköy Mahallesi’nin Çetili Sokak’a 100 yıldır yapılamayan su hattını döşeyerek, vatandaşı suyla buluşturdu.

İzmir Bornova'ya 7.2 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, yağışlarda sıkıntı yaşanan Bornova İnönü Mahallesi’ne 10 kilometrelik yağmur suyu hattı ile 8 kilometrelik atık su hattı döşeyecek. 7.2 milyon liralık yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

Alanya’ya 34 bin metre içme suyu hattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 18 milyon TL yatırımla 34 bin metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşüyor.

Zonguldak Ereğli'deki Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı!

DSİ tarafından yapılan ve inşası süren Süleymanbeyler Mevkii’ndeki Arıtma Tesisi’nden, Ereğli’ye su verilmesi projesi kapsamında su hattı geçirilen ve bu nedenle bozulan Kepez Dağ Evleri yolu onarıldı, su kanalları yapım işi tamamlandı.

Nevşehir Zelve Caddesi'nde yol çalışmaları başladı!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü denetiminde Zelve Caddesinde kilit parke yol döşeme çalışmaları başlatıldı. Ana caddelerde başlatılan su hattı yenileme çalışmaların akabinde kilit parke yol döşeme çalışmaları yapılıyor.

Konya Ereğli’de alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, şehrin birçok noktasında kanalizasyon, içme su hattı, yağmur suyu hatları, asfaltlama, yama, kaldırım, yol hazırlığı çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini ifade etti.

KKTC Su Temini Projesi'nde isale hattına su verilmeye başlandı!

Türkiye ile KKTC'yi denizin altından bağlayan 'Asrın Projesinde ilk su adaya ulaştı. KKTC Su Temini Projesi kapsamında deniz geçişi isale hattına su verilmeye başlandı.

Alanya su hattı Haberi

Alanya su hattı

Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'ni ziyaret eden ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile bu yıl içinde Alanya'ya yapılacak su ve kanalizasyon yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, Alanya merkez ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki sorunlar ve bunları çözümü konusunda Faruk Karaçay'a bilgi verildi. 




ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ASAT'ın Alanya'ya yapacağı yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunlarının tamamen ortadan kaldırılması için çalışma başlattık. Arıtma tesislerinin tamamı elden geçirilecek. Bunun yanında arıza benzeri sorunlara her an müdahale edecek ekipler kurduk. Önümüzdeki aylarda gece vardiyası da oluşturacağız. Amacımız Alanya'ya en iyi hizmeti getirmek. Bu konuda...