02 / 05 / 2024

Alanya su sorunu

Alanya su sorunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Alanya içme suyu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Alanya içme suyu ve arıtma tesisi inşaatları ile ilgili Bölge Müdürü Türkay Özgür, açıklama yaptı.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Alanya'da emlakçı çetesine ağır darbe!

Antalya'nın Alanya ilçesinde organize suç örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonda 8 şüpheli yakalandı. 

Alanya Türkler Mahallesi imar planına onay!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan planlarla Türkler Mahallesi’nin imar sorunu çözüme kavuşturuluyor.

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Alanya Avsallar'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Alanya Avsallar'ın imar planı sorunu çözüldü. Mahallenin imar planı onaylandı.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Alanya Avsallar'ın imar sorunu çözüldü!

Alanya'nın Avsallar Mahallesi’nin imar sorununu çözecek 1/5000’lik Nazım İmar Planı Revizyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devam meclisinde onaylandı.

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar Mahallesi’nde 1/5000'lik nazım imar planı revizyonu mecliste onaylandı. Onaylanan nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorunu çözüldü.

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Konya'nın 3 mahallesinin su sorunu çözüldü!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu Aşağıpınarbaşı, Yunak Saray ve Sarayönü Boyalı mahallelerinin su sorununu gidermek üzere başlattığı sağlıklı içme ve kullanma su temini çalışmasını tamamladı.

Şanlıurfa Siverek'in içme suyu sorunu çözüldü!

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Gülenyaka'nın su sorunu çözülüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir Gülenyaka Mahallesi’ne yeterli su temin etmek için mahallede yürüttüğü sondaj çalışmasını tamamlayarak, su numune alımını gerçekleştirdi.

Alanya su sorunu Haberi

Alanya su sorunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin yıllardır bir türlü çözülemeyen sorunlarına el atıyor, suya hasret bölgeleri suyla buluşturuyor. Antalya Su ve Atıksu İdaresi Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler bölgesinde 30 yıldır yaşanan su sorununu gidermek için düğmeye bastı. Ekipler, mahalleyi suya kavuşturmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Haziran ayında başlayan çalışmalar kapsamında Çamlıca Mahallesi’ne Kaşlıoğlu kaynağından yaklaşık 5 kilometrelik bir hat çekilerek su getirilecek. Ağustos ayı içerisinde Beslengiler bölgesi içme suyuna kavuşacak.



BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney içme suyu çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan, Beslengiler mevkiindeki su sorununun 30 yıldır sürdüğünü belirterek, “Sonunda Büyükşehir el attı ve mahallemiz içme suyuna kavuşuyor. Büyükşehir’in hizmet farkını böylece daha iyi görmüş olduk. Başkan Menderes Türel’e...