02 / 05 / 2024

Alanya Teleferik kaç metre

Alanya Teleferik kaç metre

Türk turizmine yeni bir soluk getirecek olan Alanya Teleferik için geri sayım başladı. Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan projede, teleferiğin direk ve ekipmanları Rus yapımı helikopterle monte edildi.

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Alanya'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle arsa satılıyor! Bu fırsat kaçmaz! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Alanya ilçesi, Payallar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Alanya ve Kaş’ta 70 kaçak yapı yıkıldı!

Alanya ve Kaş'ta yerleşik yabancıların inşa ettiği 2 bin 18 kaçak binadan 70 binanın yıkımı gerçekleştirildi. 

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi tarafından sahilde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor.  Bölgede gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya'da mimari projeye aykırı inşa edilen yapı yıkıldı!

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmadığı için kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Alanya Kalesi'ndeki kaçak ev kamulaştırılacak!

Avusturyalı Walter Godina tarafından Alanya Kalesi'nde yer alan evinde inşa ettiği izinsiz müdahaleler nedeniyle surların yaklaşık 6 metrelik bölümünün kamulaştırılmasına karar verildi.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Alanya'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı başlattığı mücadeleyi sürdürüyor.

Alanya'da hazine arazilerinde kaçak yapılar türedi!

Alanya'nın Türkler mahallesinde inşa edilen Alanya Toptancı Hali'nin çevresinde kaçak yapılar bulunduğu iddia edildi. Hazineye ait olan bu arazilerdeki kaçak yapılara bölge halkı tepki gösterdi.

Alanya Teleferik kaç metre Haberi

Alanya Teleferik kaç metre

Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan Alanya Teleferik için nefesler tutuldu. Alanya’nın ünlü Kleopatra sahilindeki Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasında konumlanan Alanya Teleferik’in son direkleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Teleferik A.Ş. CEO’su İlker Cumbul’un katıldığı büyük bir törenle dikildi.


2014 yılında 25 milyon euro yatırım ile ilk yatırım projesi Bursa Teleferik’i hayata geçiren ve Uludağ ulaşımına yeni bir soluk getiren Teleferik Holding, Türkiye’nin farklı kentlerindeki teleferik yatırımlarına devam ediyor. Holding’in ikinci büyük yatırımı olan Alanya Teleferik için 9 milyon euro yatırım yapıldı. 17 kabin ile hizmet verecek olan Alanya Teleferik, 900 metre hat uzunluğuna sahip. Alanya Teleferik’in Haziran ayına denk gelen Ramazan Bayramı’nın ilk günü hizmete açılması planlanıyor.


Alanya Kalesi’nin doğal dokusu korunarak kültürel...