05 / 07 / 2024

alanya uğrak imar planı

alanya uğrak imar planı

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 43. Toplantısı 29 Eylül'de saat 09:00'da Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası'nda 30 Eylül'de Alanya/Yeşilöz-Uğrak Köyleri'nde yapılacak...

A101 1 Eylül 2022 kataloğu kırtasiye ürünleri! Tüm okul ürünleri aktüel kataloğunda

Türkiye’nin en büyük indirimlerine imza atan A101, bu haftada ebeveynlerin uğrak yeri olacak. A101 aktüel 1 Eylül kataloğunda bu hafta neler var? 1 Eylül indirimli fiyat listesi…

Parklara yürüyüş ve koşu yolu zorunluluğu getirildi! İmar Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! 

“Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile beraber parklara yürüyüş ve koşu yolu yapılması, doğalgaz tesisatı ve tadilat ruhsatı için yeni kurallar gündeme geldi. İşte ayrıntılar ve yönetmeliğin tüm detayları...

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

TOGO Kuleleri inşaatının bulunduğu parseldeki imar değişikliği iptal edildi!

Danıştay 6. Dairesi tarafından TOGO Kuleleri inşaatının yer aldığı parselde üzerindeki imar değişikliğinin iptaline ilişkin kararı onadı.

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Alanya'da yeni imar planı tepkisi!

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanan imar projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çorbacı, onaylanan ilk imar planı değişikliğini eleştirdi.

İmar barışına taksitlendirme gelecek mi?

İmar barışı uygulaması başladığında beri birikimi olmayan vatandaşların en çok sorduğu husus "imar barışına taksitlendirme gelecek mi" sorusu oldu...

İmar barışında yüzde 100 katılım gerekli!

Kentsel dönüşümde olduğu gibi imar barışında da bazı hak sahipleri sürecin tıkanmasına neden oluyor. 20 daireli bir apartmanda 1 kişi hayır derse tapu verilmiyor. 

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

Murat Kurum: Kesinlikle imar artışı olmayacak!

Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kentsel dönüşümde stratejimiz şu, kesinlikle imar artışı olmayacak, imar artışı olacaksa eğer yüzde 20-25’i geçmeyecek." dedi...

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Doğu Karadeniz imar barışı için harekete geçti!

Kamuoyunda ‘imar barışı’ olarak bilinen, 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi beklenen ‘yapı kayıt belgesi’ verilmesine ilişkin düzenleme, Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki yaylalarda inşa edilen ve yıkım kararı alınan çok sayıda kaçak yapının sahibini harekete geçirdi.

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

alanya uğrak imar planı Haberi

alanya uğrak imar planı

29.09.2014 Tarihinde Görüşülecek Konular:

1.Antalya İli, Kaş İlçesi, Çukurbağ Yarımadası III. Derece Doğal Sit Alanındaki 63 ada 8 parselde cins değişikliğitalebinin değerlendirilmesi. 

2.Antalya İli, Kaş İlçesi, Çukurbağ Yarımadası III. Derece Doğal Sit Alanındaki 51 ada 7 parselde cins değişikliğitalebinin değerlendirilmesi. 

3.Antalya İli, Kaş İlçesi, Çukurbağ Yarımadası III. Derece Doğal Sit Alanındaki 81 ada 7 parselde kat mülkiyeti değişikliğitalebinin değerlendirilmesi. 

4.Antalya İli, Kaş İlçesi, Fırnaz Koyu Mevkii I. Derece Doğal Sit Alanının yeniden değerlendirilmesi talebinin incelenmesi. 

5.Antalya İli, Kemer İlçesi, Ulupınar Köyü, Çıralı Mevkii III. Derece Doğal Sit Alanında Hazine adına kayıtlı 121 parselin satış talebinin değerlendirilmesi.

6.Isparta İli, Şarkikaraağaç İlçesi, Gedikli, Sarıkaya ve Karayaka Köyleri I.-III. Derece Doğal Sit Alanlarında Jeolojik ve Jeoteknik Etüd İşi görüş talebinin değerlendirilmesi.

7.Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Demircikara Mahallesi I. Derece...