19 / 05 / 2024

Alanya yayla yolları

Alanya yayla yolları

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’da gerçekleştirdiği yayla yolu çalışmaları, yaylalara ulaşımı kolaylaştırdığı gibi iki ilçenin Karaman’a ulaşımını da sağlıyor.

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Yayla Mahallesi yollarını kilit parke ile yeniliyor.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya Elikesik Mahallesi'nde yollar asfaltlandı!

Alanya'nın batısında yer alan ve şehre en yakın kırsal yerleşim birimlerinden olan Elikesik Mahallesi'ndeki yollar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in desteğiyle yazın tozdan, kışın çamurdan kurtuldu.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya'nın yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çok dar olan Alanya’nın Çakallar- Saburlar ve Karamanlar mahalleleri grup yolunu vatandaşın güvenli ulaşımı için önce genişletti, şimdi de asfaltlıyor.

Alanya Gören Yaylası'nın yolları genişletildi!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaylalarda kış sezonu öncesi çalışmalarını tamamladı. Basırlı Mahallesi’ne bağlı Gören Yaylası’nda 3 kilometrelik yolun genişletmesini yapan ekipler, alt yapı çalışmalarını da tamamladı.

Alanya'da yeni imar yolları açılıyor!

Alanya Büyükhasbahçe Mahallesi’nde geçen hafta başlanılan imar yolları açma çalışmalarına hızla devam ediliyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmasını Büyükhasbahçe Mahallesi 501. Sokak’ta sürdürüyor.

Alanya Oba Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya yayla yolları Haberi

Alanya yayla yolları


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, Alanya’nın Tırılar, Kocaoğlanlı, Özvadi, İmamlı, Uğrak, Büyükpınar, Yeşilöz ve Hocalar mahallelerinin yayla yolları ile Gazipaşa’nın Karalar bölgesindeki yayla yollarını modernize etmek için kolları sıvadı. 

Toplam 25 kilometrelik yolda geçtiğimiz günlerde tamamlanan hazırlık çalışmalarının ardından, asfaltlamaya geçildi. 

YERİNDE İNCELEME

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney,  mahalle muhtarlarıyla birlikte çalışmaların devam ettiği bölgede incelemelerde bulundu. Akdemir ve Güney, yayla sakinleriyle bir araya geldi. Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni çalışmaların son durumu ve mahiyeti hakkında bilgi verdi. 

KARAMANA KOLAY ULAŞIM

Yapılan çalışmadan son derece memnun olan mahalle muhtarları, “Alanya’nın 8 mahallesi ve Gazipaşa’nın 5 mahallesinin yayla yolunda yapılan çalışma bölgemiz için son derece önemli. Sadece mahalle sakinleri değil, yerli ve yabancı turistlerin de güzergâhı olan bu...