08 / 05 / 2024

Alanya yeraltı çalışmaları

Alanya yeraltı çalışmaları

Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmalarla Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunu tamamen ortadan kaldırılacak" dedi.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya'da imar yolu ve iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da imar çalışmaları devam ediyor!

Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını devam ettiriyor.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

İşte kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında bulunan yapılar!

Kazı alanlarından müjdeli haberler gelmeye devam ederken kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında da yeraltından adeta tarih fışkırıyor. İşte Türkiye’de gün ışığına çıkan o eşsiz eserler...

Alanya Okurcalar Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Doğu mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye, batı mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasına Okurcalar Mahallesi’nden başladı.

Artvin Yeraltı Otoparkı için sondaj çalışmaları tamamlandı!

Artvin Belediyesi tarafından Atapark altına düşünülen 160 araçlık Otopark projesi sondaj çalışmaları tamamlandı. Yapılan sondaj çalışmalarında 26 -36 metre arasında sondaj vurularak ana kayaya ulaşıldığı belirtildi.

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Alanya'da arıtma tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

ALKÜ'nün altyapı çalışmaları Mart'ta tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’daki alt yapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. ASAT Alanya Şube Müdürlüğü Kestel’de bulunan Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kampüsü’ndeki binaların alt yapısını kökten çözüyor.

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarını hızlandırdı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahalleler ve merkeze yakın olan mahallelerde büzleme ve menfez çalışmalarına devam ediyor. Belediye, kış ayları öncesinde altyapı yatırımlarına büyük önem veriyor.

Alanya Belediyesi altyapı çalışmalarını hızlandırdı!

Kış ayları öncesinde altyapı yatırımlarına büyük önem veren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahalleler ve merkeze yakın olan mahallelerde büzleme ve menfez çalışmalarına devam ediyor.

Alanya yeraltı çalışmaları Haberi

Alanya yeraltı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'ni ziyaret eden ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile bu yıl içinde Alanya'ya yapılacak su ve kanalizasyon yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, Alanya merkez ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki sorunlar ve bunları çözümü konusunda Faruk Karaçay'a bilgi verildi. 




ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ASAT'ın Alanya'ya yapacağı yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunlarının tamamen ortadan kaldırılması için çalışma başlattık. Arıtma tesislerinin tamamı elden geçirilecek. Bunun yanında arıza benzeri sorunlara her an müdahale edecek ekipler kurduk. Önümüzdeki aylarda gece vardiyası da oluşturacağız. Amacımız Alanya'ya en iyi hizmeti getirmek. Bu konuda...