07 / 05 / 2024

Alanyada gözde turizm merkezi

Alanyada gözde turizm merkezi

2. Antalya'nın Alanya ilçesinde yabancıların aldığı konut sayısı geçen yıl sonu itibarıyla, önceki yıla göre yüzde 7,3 artarak 34 bin 532 oldu.

Gözde Lider İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Lider İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gözde Çay tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Şişli Mecidiyeköy Mahallesi' nde kuruldu.

Karaköy yatırımcının yeni gözde semti olacak!

Yatırımcılarının yeni gözde mekanı Karaköy oldu. Özel sektör temsilcilerinin yüzlerce milyon dolarlık yatırımıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak oteller, bölge turizmini çok daha yukarılara taşıyacak.

Turizm sezonu sönük başladı!

Avrupa'nın en gözde turizm fuarları arasında gösterilen Utrecht Turizm Fuarı, Türkiye açısından sönük geçtiği bildirildi. Turistik ve Butik Otelciler Birliği Derneği (ÖZBİ) Başkanı Ufuk Arslan turizm hakkında açıklamalar yaptı.

Mirbey Mimarlık İnşaat Sanayi Tekstil Gıda Turizm İşletmeciliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Mimarlık İnşaat Sanayi Tekstil Gıda Turizm İşletmeciliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ayata tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Salim Çevik Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Ak Arslan İnşaat Nakliye Gıda Turizm Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Arslan İnşaat Nakliye Gıda Turizm Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Akarslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İmtiyaz Yetkin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

İz Toprak Yapı İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Toprak Yapı İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Tülay Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

As Çınar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Çınar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çınar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Göztepe Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Fatih Altın Han'da kuruldu.

Almasri İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almasri İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ibrahim Almasri tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fehmi Batın Ekşi İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fehmi Batın Ekşi İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Destan Gıda Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Destan Gıda Turizm Anonim Şirketi, Cengiz Yanar, Kenan Tansel Yıldız, Mehmet Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Ümraniye, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Alanyada gözde turizm merkezi Haberi

Alanyada gözde turizm merkezi

Alanya Tapu Kadastro Müdürlüğü verilerine göre, 2013 yılı sonu itibarıyla ilçede konutu olan yabancı sayısı 32 bin 185 seviyesinde bulunuyordu. Söz konusu rakam 2014 yılı sonu itibarıyla 34 bin 532'ye ulaştı. Konut alımında ilk sırada 5 bin 712 konut ile Ruslar yer aldı. Rusları, 5 bin 616 konutla Norveçliler, 4 bin 337 konutla Almanlar izledi. İlçede konut alan yabancı sayısı bu yılın ilk üç ayında ise bine yaklaştı. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, yabancıların konut alımında Alanya'ya ilgisinin devam ettiğini söyledi. 




Geçen yıl sonu itibarıyla ilçede mülk alan yabancı sayısının 35 bine yaklaştığını anlatan Tanrıseven, "Rusya'da yaşanan kriz nedeniyle alımların azalacağı endişesi vardı ancak mülk alımlarına baktığımızda, Rusya'dan herhangi bir azalma görülmüyor. Yılın ilk üç ayında satılan bine yakın gayri menkulün...