21 / 05 / 2024

Alanyanın yol ve cep otoparkları

Alanyanın yol ve cep otoparkları

Cuma günü yapılacak Büyükşehir Meclisi’nde, Alanya’nın yol ve cep otoparklarının işletilmek üzere Büyükşehir Belediyesi şirketi olan ANET AŞ'ye kiralanmasına ilişkin konu görüşülecek.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

İştirak Yol Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İştirak Yol Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Yüksel ve Veysel Demir ortaklığında kuruldu. 

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

Denizli Sökmen Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Çivril ilçesine bağlı Sökmen Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Mersin Silifke-Mut arasına duble yol ve 10 tünel yapılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Erdemli-Ayrancı yolunun ilk etapta Erdemli çıkışından itibaren 10 kilometrelik bölünmüş yol olacağını, Silifke-Mut arasına da duble yol ve 10 tünel yapılacağını belirtti.

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı 25 Ekim'de!

Bursa’nın inşaat sektörü, ‘Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayında toplanacak. 25 Ekim'de Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan zirveye Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

İzmir Kınık ve Kiraz'a TOKİ müjdesi!

TOKİ Kınık ve Kiraz ilçelerinde toplam 521 adet konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ'nin yapacağı konutlar için Kınık'ta ihale sürecine gelinirken Kiraz'da ise inşaat 2017'de start alacak.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Denizli Bostanyeri köyü ile Molla Ahmet köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan'a bağlı Bostanyeri Köyü ile Babadağ ilçesine bağlı Molla Ahmet köyünün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Alanyanın yol ve cep otoparkları Haberi

Alanyanın yol ve cep otoparkları

ANTALYA Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı 12 Haziran Cuma günü saat 14.30'da 181 gündem maddesi ile ASAT Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıya; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile AKP, CHP ve MHP’li Alanya Belediye Meclis üyeleri de katılıyor. Meclis öncesi değerlendirme yapan CHP’li Meclis Üyesi ve Şehir Plancısı Erkan Demirci, “Gündemin 24 numaralı gündem maddesinde Mahmutlar 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu ile 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ve 67. gündem maddelerinde ise Alanya merkez ve bazı mahallelere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hükümleri revizyonları görüşülecek. Ayrıca gündemin 111. maddesinde Alanya'daki yol ve cep otoparklarının işletilmek üzere Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi olan ANET AŞ'ye kiralanmasına ilişkin Emlak...