22 / 05 / 2024

Alanyaspor kamp tesisi

Alanyaspor kamp tesisi

Alanya’yı ziyaret Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandıracaklarını müjdeledi. Menderes Türel “Her şey Alanyaspor’un geleceği için” dedi.

Alanyaspor Tesisleri’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’dan sonra Alanyaspor’a da Avrupa’nın en modern kamp ve spor tesisi inşa ediyor.

MAKÜ'nün yeni tesisi sınırları aştı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, yeni tesisi yatırımına hızla devam ediyor. İnşaatı devam eden Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi'nde sona gelindi.

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Antalya Gedevet'teki 83 bin metrekarelik arazi Alanyaspor'a devredildi!

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.

Antalya Büyükşehir'den Alanyaspor’a süper tahsis!

Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yer için Mahmutlar’da belirlediği mera alanı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca uygun görüldü.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı'ndan 3 ilde satılık 4 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan kamp tesisi, arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Karşıyaka Stadı'nın altyapı çalışmaları bitti!

Karşıyaka Spor Kulübü stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bitti, üst yapı aşamasına gelindi, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında.

Alanyaspor Kamp Tesisleri'nin temeli 2016'da atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya ziyaretinde Alanyaspor kamp tesisleri için belirlenen 100 dönüm alanı gezip, müjdeyi verdi. Temel 2016’da atılacak.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a kamp tesisi müjdesi!

Antalyaspor'a Avrupa'da bile eşine rastlanmayacak çağdaşlıkta bir tesis yaptıklarını söyleyen Türel, Alanyaspor için de kamp tesisini yapmak için harekete geçtiklerini söyledi.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Menderes Türel'den Alanyaspor'a tesis müjdesi!

Alanya’yı ziyaret Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandıracaklarını müjdeledi. Menderes Türel “Her şey Alanyaspor’un geleceği için” dedi.

Beşiktaş, Düzce'ye kamp tesisi yapacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Düzce'de yapılması düşünülen kamp tesisleriyle ilgili olarak "Orası devlet arazisi. Arazinin tapusu bizim olsun istiyoruz. Satarlarsa tesisi oraya yapacağız" açıklamasında bulundu.

Alanyaspor kamp tesisi Haberi

Alanyaspor kamp tesisi


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandıracaklarını müjdeledi. Türel, Alanya Belediyesi’nden devraldıkları caddelerdeki parkomatların gelirlerini de Alanyaspor’a bırakacaklarını belirterek, “Her şey Alanyaspor’un geleceği için” dedi.

Alanya’yı ziyaret eden Başkan Menderes Türel, dolmuş sürücüleri ile bir araya geldi. Türel, toplantıda Alanyaspor’la ilgili müjdeler verdi.  Geçtiğimiz Salı günü Alanyaspor’u ziyaret ettiğini, yönetim ve futbolcularla bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Türel, “Alanya stadının yanındaki 20 dönümlük bir ormanlık alan Alanyaspor’a kamp tesisi yapılmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmiş. Yönetim buraya kamp tesisi yapılmasını konusunu gündeme getirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak derhal tahsisini isteyeceğiz. Alan tahsisi yapıldıktan sonra da nasıl Antalyaspor’a Avrupa’nın en iddialı kamp tesislerinden bir tanesini kazandırıyorsak, aynı şekilde Alanyaspor’a da Avrupa’nın en iddialı kamp...