02 / 05 / 2024

Alanyaspor Kamp Tesisleri'nin temeli 2016'da atılacak!

Alanyaspor Kamp Tesisleri'nin temeli 2016'da atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya ziyaretinde Alanyaspor kamp tesisleri için belirlenen 100 dönüm alanı gezip, müjdeyi verdi. Temel 2016’da atılacak.




Alanyaspor yıllardır beklediği kamp tesislerine kavuşuyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hafta sonu yaptığı Alanya ziyaretinde, kamp alanı için belirlenen arazide incelemede bulundu. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte Mahmutlar’da bulunan 100 dönüm büyüklüğündeki araziyi gezen Başkan Türel, temelin 2016’da atılacağını müjdeledi.


Süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Alanyaspor’a yakışır bir kamp tesisi kazandıracaklarını açıklayan Başkan Türel, “Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ile birlikte yer tespiti yapılan bölgeyi gezdik. Gerekli adımlardan sonra inşallah bu güzel projemizi Alanyaspor'a kazandıracağız” dedi. Alanyaspor’un iyi günde de kötü günde de yanında olduklarını belirten Türel, “Alanyaspor  herşeyin en iyisine layıktır. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Antalyaspor ve Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerini kazandıracaklarını ifade eden Türel, tesis müjdesini geçtiğimiz aylarda vermişti. Amaçlarının Alanyaspor’un geleceği olduğunu anlatan Türel “Nasıl Antalyaspor’a Avrupa’nın en iddialı kamp tesislerinden bir tanesini kazandırıyorsak, aynı şekilde Alanyaspor’a da Avrupa’nın en iddialı kamp tesisini sağlayacağız. Alanyaspor Süper Lig’e çıksa da sağlayacağız, çıkmasa da sağlayacağız” demişti.  


Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön