30 / 04 / 2024

Alanyaspor tesisleri

Alanyaspor tesisleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Alanyaspor Kamp Tesisleri'nin temeli 2016'da atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya ziyaretinde Alanyaspor kamp tesisleri için belirlenen 100 dönüm alanı gezip, müjdeyi verdi. Temel 2016’da atılacak.

Menderes Türel'den Alanyaspor'a tesis müjdesi!

Alanya’yı ziyaret Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandıracaklarını müjdeledi. Menderes Türel “Her şey Alanyaspor’un geleceği için” dedi.

Alanyaspor Tesisleri'nin inşaatı 1 yıl içinde tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Alanyaspor Tesisleri’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’dan sonra Alanyaspor’a da Avrupa’nın en modern kamp ve spor tesisi inşa ediyor.

Alanyaspor'a yeni tesis!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Tesisleri’nde olduğu gibi Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini de Alanyaspor için inşa edeceklerini belirtti.

Alanyaspor Kamp Tesisleri'nin temeli 2016'da atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya ziyaretinde Alanyaspor kamp tesisleri için belirlenen 100 dönüm alanı gezip, müjdeyi verdi. Temel 2016’da atılacak.

Bursa'da Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı açıldı!

İnegöl Sosyal tesisleri adım adım ilçelere de taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete açtı. Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi.

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri yenileniyor!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri'ni, yeni ve modern yurt blokları yanında eski kalması, bütünlüğü bozması ve deprem dayanımlarının yeterli olmaması nedeniyle yıkıp yeniden yapacak.

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri yenileniyor!

Atatürk Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri, yeni ve modern yurt blokları yanında eski kalması, bütünlüğü bozması, işlevini tam olarak yerine getirememesi ve deprem dayanımlarının yeterli olmaması nedeniyle yıkılıp yeniden yapılıyor...

2004 Atina Olimpiyatları için yapılan spor tesisleri atıl durumda!

2004 Atina Olimpiyatları için milyonlarca euro harcayan Yunanların pahalı spor tesisleri atıl durumda kaldı. Türkiye 'de geçen yıl 2020 olimpiyatları için bir çok tesis planı yapmıştı...

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos'ta açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak" dedi

Ankara Macunköy Tesisleri'ndeki ağaçlar söküldü!

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaç katliamı yaşandı. Tesislerin hemen yanında devam eden özel bir şirkete ait inşaat alanında çalışan iş makinesi tesis alanında bulunan 20'ye yakın ağacı söktü.

Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde ağaçların izinsiz söküldüğü iddia edildi!

Devlet Tiyatroları'nın (DT) Ankara'da 60 yılı aşkın süredir kullandığı İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin de içinde bulunduğu Devlet Tiyatroları Macunköy Tesisleri'nde 20 kadar ağacın izinsiz söküldüğü iddia edildi.

Emrullah İşler Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam'a gelerek Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri'ni ziyaret etti. Kızılcıhamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesislerinin hizmete girmesiyle birlikte tanıtım ziyareti yapıldı.

Alanyaspor tesisleri Haberi

Alanyaspor tesisleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis kazandırılıyor. Yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek tesis için ilk kazma Ocak ayından vurulacak.

Akdeniz Manşet Gazetesi'nden Umut Özen'in haberine göre, Avrupa’nın en çağdaş, en modern tesislerinden birisi olması planlanan tesis 123 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 

Mahmutlar bölgesinde hayata geçirilecek Alanyaspor tesisinin içerisinde konaklama ve yönetim binaları, tenis kortu, 3 çim antrenman sahası, bir tribünlü saha ve spor salonu bulunacak. Yönetim binasında idari ofislerin yanı sıra Alanyaspor Müzesi ve Alanyaspor Store da yer alacak.

Konaklama binasının içerisinde ise futbolcu ve teknik heyet yatak odaları, SPA, havuz, fitness salonu da olacak. Projeyle ilgili açıklamada bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanyaspor tesisleri, Avrupa'nın en iyi tesislerinden biri olacak. Her zaman kalıcı tesislere ve...