18 / 05 / 2024

alaplı çayboyu ıslah osb ne zaman açılacak

alaplı çayboyu ıslah osb ne zaman açılacak

Zonguldak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Alaplı Çayboyu mevkiinde projesi başlatılan Islah Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı'na dosya sunduklarını söyledi...

Zonguldak Alaplı'ya bin 500 kişilik amfi tiyatro yapılacak!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi belediyesi tarafından sahil kesimine 400 kişi oturma olmak toplam bin 500 kişilik amfi tiyatro projesi yapılacak. Doğaya uygun şekilde mimari projesi hazırlanan proje 4 bin metrekarelik alana inşa edilecek.

İskenderun Feyezan Kanalı'nda ıslah çalışmaları sürüyor!

Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı'ndaki ıslah çalışmalarının planlandığı gibi ve zamanında ilerlediğini söyledi. İskenderun'un çehresini değiştirecek proje olarak görülen Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi görülmeye başlandı.

TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri son başvuru günü!

TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Peşinat olarak minimum 11 bin 982 TL alınan projede aylık taksitler 532,54 TL'den başlıyor.

Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları ne zaman?

Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri'nde daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları ne zaman?

Zonguldak Alaplı'ya 250 yataklı yurt yapılacak!

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu, Zonguldak’ın Alaplı ilçesine 250 yataklı yurt için çaba sarf ettiklerini açıkladı. Aksu, yapılması düşünülen yurdun ilçede öğrenim gören 2 yıllık yüksek öğrenim öğrencilerine büyük fayda sağlayacağı bilgileri

Boğaçayı'nda ıslah seferberliği başlatıldı!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Boğaçayı'nda ıslah seferberliği başlattı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Boğaçayı'nda yürütülen makineli taşkın riski azaltma çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Zonguldak Alaplı Köprüsü tehlike arz ediyor!

6 Nisan 2012 tarihinde Çaycuma'da meydana gelen köprü faciasında 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından gözler, Alaplı’da 55 yıl önce inşa edilen Alaplı Köprüsü'ne çevrilmişti.

TOKİ Muğla Çayboyu başvuruları başladı!

TOKİ Muğla Çayboyu başvuruları başladı. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

Muğla Çayboyu TOKİ Konutları başvuruları yarın başlayacak!

Muğla Çayboyu TOKİ Konutları başvuruları yarın başlayacak. Toplamda 1 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 9 bin 434 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Dokuzsele deresi ıslah projesi sayesinde 500 konut sel taşkınlarından kurtulacak!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

İzmir Torbalı Fetrek Çayı'nda ıslah çalışamaları sonuç verdi!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki yoğun kirlenme ve sanayileşme baskısıyla yok olma riski ile karşı karşıya bulunan Fetrek Çayı'nda, geçen mayıs ayından bu yana uygulanan ıslah projesi meyvelerini vermeye başladı.

İskenderun Feyezan Kanalı ıslah ediliyor!

İskenderun Feyezan Kanalı, DSİ'nin yatırım programına alınmasıyla birlikte ıslah ediliyor. Eski utanç görüntüsü giderken, Kanal, kente prestij kazandıracak bir konuma getiriliyor.

Dokuzsele Deresi ıslah projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

alaplı çayboyu ıslah osb ne zaman açılacak Haberi

alaplı çayboyu ıslah osb ne zaman açılacak


Zonguldak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Alaplı Çayboyu mevkiinde projesi başlatılan Islah Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı'na dosya sunduklarını söyledi.


Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittikleri Ankara ziyaretlerini değerlendirdi. Bilim Tekonoloji ve Sanayi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım’ı ziyaret ederek Islah Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili hazırladıkları dosyayı sunduklarını belirten Ocak, “Alaplı Çayboyu mevkiinde projesi başlatılan Islah Organize Sanayi Bölgesinin Zonguldak nezdindeki çalışmaları Zonguldak Valimiz Ali Kaban’ın büyük çabaları ve emekleriyle hızlı bir şekilde İl Özel idare ıslah komisyon heyetine sunulmuş ve heyetin onayı ve ardından valilik onayından sonra hazırlanan dosyamızın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunmak ve yerinde takibini yapmak üzere Kdz Ereğli Belediye Başkan...