18 / 05 / 2024

Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesi projesi

Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesi projesi

Zonguldak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Alaplı Çayboyu mevkiinde projesi başlatılan Islah Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı'na dosya sunduklarını söyledi...

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bursa Yenice'ye Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Bursa Akçalar Islah OSB'de çalışmalar başladı!

2003 yılında, 1/1.000 ölçekli imar planlarına işlenmek sureti ile hayata geçen Bursa kent merkezinin en batı ucundaki Akçalar Sanayi Bölgesi; Islah Organize Sanayi Bölgesi unvanı ile yeni bir döneme girdi.

Kayseri OSB'de imar planı değişikliği yapıldı!

İnecik Bölgesi’nde yer alan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında değişiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırımına imkan tanındı.

Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları yarın son!

Aylık taksitlerin 889,04 TL ile ödenebildiği Zonguldak Alaplı TOKİ Evleri'nde yer alan toplam 2 adet konut satışa sunuluyor. Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Zonguldak Alaplı başvuruları yarın son!

18 bin 827 TL peşinatla ev sahibi olunabilen TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri 'nde yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Alaplı başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Zonguldak Alaplı TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

18 bin 827 TL peşinatla ev sahibi olunabilen TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri 'nde 2 adet konut satılıyor. Peki Zonguldak Alaplı TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Zonguldak Alaplı son başvuru tarihi!

18 bin 827 TL peşinatla ev sahibi olabilen TOKİ Zonguldak Alaplı Konutların'da yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Alaplı son başvuru tarihi 30 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Alaplı son başvuru günü!

Aylık taksitlerim 889,04 TL'den başlangıç gösteridiği TOKİ Zonguldak Alaplı Konutları'nda yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Alaplı son başvuru günü 30 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Alaplı başvuruları ne zaman bitiyor?

18 bin 827 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Zonguldak Alaplı Evleri'nde toplam 2 konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Zonguldak Alaplı başvuruları ne zaman bitiyor?

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde ulaşım sorunu sona erdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Minareliçavuş camiinin batısında Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi sınırlarına yapılan kavşak ve yeni açılan yol ile bölgedeki trafik karmaşası sona erdi.

Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları başladı!

Zonguldak Alaplı TOKİ başvuruları başladı. 2 adet konutun satışa sunulduğu Zonguldak Alaplı TOKİ Konutları'nda 18 bin 827 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesi projesi Haberi

Alaplı Islah Organize Sanayi Bölgesi projesi


Zonguldak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, Alaplı Çayboyu mevkiinde projesi başlatılan Islah Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı'na dosya sunduklarını söyledi.


Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittikleri Ankara ziyaretlerini değerlendirdi. Bilim Tekonoloji ve Sanayi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım’ı ziyaret ederek Islah Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili hazırladıkları dosyayı sunduklarını belirten Ocak, “Alaplı Çayboyu mevkiinde projesi başlatılan Islah Organize Sanayi Bölgesinin Zonguldak nezdindeki çalışmaları Zonguldak Valimiz Ali Kaban’ın büyük çabaları ve emekleriyle hızlı bir şekilde İl Özel idare ıslah komisyon heyetine sunulmuş ve heyetin onayı ve ardından valilik onayından sonra hazırlanan dosyamızın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunmak ve yerinde takibini yapmak üzere Kdz Ereğli Belediye Başkan...