21 / 05 / 2024

Alara Çayı

Alara Çayı

Alanyaspor şampiyon olduğu için büyük mutluluk duyan işadamı Yalçın 3.5 dönüm arazisini bağışladı. Tapuyu Başkan Çavuşoğlu aldı.

Uygun fiyatlı blender seti arıyorsanız, en ucuzunu biz bulduk! Tefal Blender Seti 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kullanan herkesin memnun kaldığı Tefal Powelix Activflow Pro, her mutfakta olması gereken bir yardımcı. Çorbalardan pürelere, etten kuruyemişe, bütün gıdaları saniyeler içinde parçalara ayıran blender, şimdi uygun fiyatıyla sizi bekliyor. Acele edin fırsatı kaçırmayın! İşte 17 Eylül 2022 fiyat liste

Antalya Alara Loft Konutları tanıtıldı!

Yapımcı firması Kırmızıtaş Holding olan Alara Loft konut projesinin tanıtım kokteyli, "Geleceğin rezidansında bugünden yaşayın" mesajıyla Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi.

Alanya-Yeniköy Barajı'ın temeli ne zaman atılacak?

Alanya-Yeniköy Barajı ve Alanya Alara çayı 1. kısım taşkın koruma işlerinin temeli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Onursal Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından atılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Alara Çayı HES savunması!

Alara Çayı üzerinde kurulacak HES'lerle ilgili mahkemeye savunma gönderen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerekli izinlerin daha sonra alınacağını ifade etti.

Antalya HES projelerinin iptali için huhuk süreci başladı!

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde bulunan Alara Çayı üzerine hidroelektrik santrali (HES) yapımına karşı çıkan halkının başvurusu üzerine Antalya 1. İdare Mahkemesi yürütmenin durdurulması ve ÇED uygundur raporunun iptali davasını kabul etti.

1945 yılında belediye Atatürk Bulvarı'nın etrafındaki arsaları satacakmış!

Unkapanı'nda başlayarak Yenikapı'ya kadar uzanan Atatürk Bulvarı'nın tamamlanmasıyla İstanbul Belediyesi, Unkapanı'ndan Saraçhane'ye ve Aksaray'a kadar uzanan yolun sağ ve solunda kalan arsaları parçalara ayırarak satılığa çıkaracakmış.

Alara Loft fiyat listesi!

Alara Loft fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 2014 Eylül ayının sonunda teslim edilecek olan Alara Loft Evleri'nde dairelerin tamamı 372 metrekare 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı.

Çayırova Çağdaşkent 2'de 99 bin TL'ye 130 m2! Hemen teslim!

Çayırova Çağdaşkent 2'de fiyatlar 99 bin TL ile 199 bin TL arasında değişiyor

Şubat ayında konutta yüzde 0,39 düşüş yaşandı

Şubat ayında endekste yer alan gruplardan konutta yüzde 0,39 düşüş yaşandı

Torunlar AVM ağustos ayında açılacak!

Torunlar AVM Yatırım ve Yönetim tarafından yaptırılan 200 milyon dolarlık alışveriş merkezinin ağustos ayında ziyaretçilere açılması bekleniyor

Lays'ten kazandığı parayla Ayşe Elmacı ev aldı

Ödemiş'li Ayşe Elmacı Lays'ten kazandığ parayla ev satın aldı

Atatürk Havalimanı Kavşağı nisan ayında hizmete açılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin temelini attığı Atatürk Havalimanı Kavşağı, nisan ayında hizmete girecek

TOKİ Akçakoca konutları 4 ay sonra teslim!

Fikret Albayrak ilçede yapılan TOKİ konutların 4 ay içerisinde teslim edileceğini söyledi

Alara Çayı Haberi

Alara Çayı

Alanyalı işadamı Tamer Yalçın, Süper Lig'e yükselen Multigroup Alanyaspor Kulübü'ne 3.5 dönüm arazi bağışladı. Alanyaspor'un şampiyon olmasından dolayı duyduğu mutluluğu tarif edemediğini söyleyen Yalçın, Alara Çayı'nın kenarındaki turizm alanında yer alan 150 bin TL değerindeki 3.5 dönüm arazisinin tapusunu Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teslim etti. Başkan Çavuşoğlu da bu jestinden dolayı Yalçın'a teşekkür ederek, "Kulübün borçları ve şampiyonluk primleri 5 milyon TL'yi buluyor. Bunun tamamının şehir tarafından karşılanması gerekir. Federasyondan gelecek maddi kaynağı Süper Lig için kullanmalıyız. Geçmişe dönük borçların ödenmesi için 600 bin TL Bakan Mevlüt Çavuşoğlu gönderdi. 500 bin TL de Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gönderecek. Şehirde şampiyonluk primi kampanyası başlattık. Destek bekliyoruz" dedi....