11 / 05 / 2024

Alara Koçibey mağazası

Alara Koçibey mağazası

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Hemen BİM mağazasına koşun. Arnica Pika elektrikli süpürge 1.199 TL. İşte 30 Eylül 2022 BİM fiyat listesi

BİM evlerinizde temizliğin en büyük yardımcısı olmaya aday Arnia Pika elektrikli süpürgeyi çok uygun fiyata satışa sundu. Kaçırmadan en yakın BİM mağazasına koşun. İşte BİM fiyat listesi

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Koçtaş, ANKAmall mağazasını yeniledi!

Koçtaş, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için mağaza formatlarını yeniliyor. Firma, 9 bin metrekarelik ANKAmall mağazasını yenileyerek hizmete açtı.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açtı!

Samsun’un Canik ilçesindeki eski Baumax Yapı Market’in bulunduğu yere açılan Koçtaş mağazasının açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk katıldı..

Edwards'ın Akmerkez'deki yeni mağazası açıldı!

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışını yaptı.

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açıyor!

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Canik ilçesinde açılacak Koçtaş mağazasının açılış gününe özel 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacağını söyledi. İşte Özpamukçu'nun açıklaması...

Alara Koçibey mağazası Haberi

Alara Koçibey mağazası

İç mimar Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük, kurdukları ‘Three Moms’ markasıyla yatırıma odaklandı. Üç ortak, talep üzerine İstanbul’daki markalarının yeni şubesini Dubai’de açmaya hazırlanıyor. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2014 yılında kurdukları markalarıyla Emirgan'daki dükkanlarında hizmet veren üç iş kadını, istek üzerine rotalarını Ortadoğu'ya çevirdi. Başarılı projeleriyle isimlerini yurt dışında da duyuran ortaklar, yeni mağazalarını Dubai Mall'da hizmete açacak.

Koçibey ile ortakları, önceki gün Dubai'ye gitti. Ortakların müşterileri arasında ise Arap şeyhleri de yer alıyor. Ortadoğu'da para basacak olan üç ortak, Dubai'de kiraladıkları dükkana ise yıllık 200 bin lira kira ödeyecek.