29 / 04 / 2024

Alara Nehri

Alara Nehri

Antalya Gündoğmuş'ta Uçansu Şelalesi'ni içine alan doğa harikası Alara Nehri üzerinde planlanan 7 HES'ten 2'si için iptal kararı verilmesine rağmen Bakanlık olumlu ÇED raporu verdi

Rusya, Ukrayna limanları ile Tuna Nehri depolarını vurdu! Tahıl fiyatları uçtu: Buğday yüzde 6 primlendi!

Rus birliklerinin Ukrayna limanları ve Tuna Nehri depolarını vurması tahıl fiyatlarında uçuşa neden oldu. İşte ayrıntılar...

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alara Groups Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Farıddudın  Mohammadıan tarafından kuruldu.

Meriç Nehri 'doğal sit alanı' ilan edildi!

Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Edirne'deki Meriç Nehri, doğal sit alanı ve nitelikli koruma alanı ilan edildi. 

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Dicle Nehri etrafındaki çalışmalar sona erdi!

Dicle Nehri'nin ıslah edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplu makineli çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe olası taşkınlara karşı korumaya alınmış oldu. 

Alara İskele Lojistik İnşaat Reklam ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alara İskele Lojistik İnşaat Reklam ve Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Satı Kanık tarafından kuruldu.

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma kararı!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Alara Nehri Haberi

Alara Nehri

Antalya Gündoğmuş'ta Uçansu Şelalesi'ni de içine alan doğa harikası Alara Nehri üzerinde planlanan 7 HES'ten 2'si için mahkemenin iptal kararı vermesinin ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, aynı nehir üzerine yeni bir HES için daha 'ÇED Olumlu' raporu verdi.


Alara Nehri üzerinde ÇED raporu verilen Kamer HES ile 'ÇED Gerekli Değildir' raporları iptal edilen Hayat 1 ve Hayat 2 HES'lerle birlikte Uçankaya HES, Oğuz HES, Gündoğmuş HES, Erka HES olmak üzere toplam 7 HES'in proje planları da ÇED raporunda gösterildi. Nehir üzerindeki planda bir de Alara Barajı...