26 / 07 / 2024

alaşehir Şehri Ala Sitesi

alaşehir Şehri Ala Sitesi

Alaşehir'de inşaat sektörü her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Alaşehirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek için inşaat firmaları, birbirinden modem siteler inşa ediyor.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Ala Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Fırat tarafından kuruldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Alaşehirlilerin ev hayali gerçek olacak!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Manisa Alaşehir'e çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

alaşehir Şehri Ala Sitesi Haberi

alaşehir Şehri Ala Sitesi

Alaşehir'de inşaat sektörü her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Alaşehirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek için inşaat firmaları, birbirinden modem siteler inşa ediyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan Kırmızıtaşlar İnşaat Ldt. Şti, Şehri Ala sitesi ile konforun yanı sıra, bir yaşam kompleksi sunmaya hazırlanıyor. 


İstasyon mahallesi Günsazak Sokak'ta (Cumhuriyet İlköğretim Okulu altında) inşaatı devam eden yaşam kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kırmızataşlar İnşaat Ldt. Şti'nin sahibi Osman Kırmızıtaş, projenin 53 daire ve 3 dükkandan oluştuğunu belirterek, "Kırmızıtaşlar Şehri Ala Sitesi, A ve B bloktan oluşan 150-174 metre kare arasında değişen oturma alanlarıyla bir prestij projesidir. Sile 24 saat merkezi güvenlik kamerası ve özel güvenlik görevleri ile korunacak. Site içerisinde 3 adet dinlenme havuzu ve çocuk oyun parkları olacak."dedi. İnşaatta kullanılacak olan...