18 / 05 / 2024

Şehri Ala Sitesi yaşam kompleksi sunmaya hazırlanıyor!

Şehri Ala Sitesi yaşam kompleksi sunmaya hazırlanıyor!

Alaşehir'de inşaat sektörü her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Alaşehirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek için inşaat firmaları, birbirinden modem siteler inşa ediyor.



Alaşehir'de inşaat sektörü her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Alaşehirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek için inşaat firmaları, birbirinden modem siteler inşa ediyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan Kırmızıtaşlar İnşaat Ldt. Şti, Şehri Ala sitesi ile konforun yanı sıra, bir yaşam kompleksi sunmaya hazırlanıyor. 


İstasyon mahallesi Günsazak Sokak'ta (Cumhuriyet İlköğretim Okulu altında) inşaatı devam eden yaşam kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kırmızataşlar İnşaat Ldt. Şti'nin sahibi Osman Kırmızıtaş, projenin 53 daire ve 3 dükkandan oluştuğunu belirterek, "Kırmızıtaşlar Şehri Ala Sitesi, A ve B bloktan oluşan 150-174 metre kare arasında değişen oturma alanlarıyla bir prestij projesidir. Sile 24 saat merkezi güvenlik kamerası ve özel güvenlik görevleri ile korunacak. Site içerisinde 3 adet dinlenme havuzu ve çocuk oyun parkları olacak."dedi. İnşaatta kullanılacak olan malzemelerin tamamının 1. Sınıf olacağını da ifade eden Kırmızıtaş, "Binalarımız ısı yalıtımlı, kalorifer sistemli, asansörlü ve bir çok yeniliklere sahip olacak. Alaşehirlilere bu proje ile bir yaşam kompleksi sunmayı hedefledik. 3 nolu projemiz olan Şehri Ala Sitesi'nin satışları sürüyor. 1 ve 2 nolu projemizin satışları bilmiştir. Tamamlanan projemize ilgilerinden dolayı da Alaşehirlilere teşekkür ediyoruz" dedi. 



Hüseyin KESKİN/Beş Eylül Gazetesi


Geri Dön