25 / 07 / 2024

Alaşehir Yeni Sanayi Sitesi üzüm işletmesinde yangın

Alaşehir Yeni Sanayi Sitesi üzüm işletmesinde yangın

Alaşehir Yeni Sanayi Sitesi’ nde üzüm işletmesine ait malzeme deposunda yangın çıktı. Alaşehir' in yanı sıra Sarıgöl ve Salihli ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti...

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Ala Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Fırat tarafından kuruldu.

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Alaşehir Yeni Sanayi Sitesi üzüm işletmesinde yangın Haberi

Alaşehir Yeni Sanayi Sitesi üzüm işletmesinde yangın

Alaşehir Yeni Sanayi Sitesi’nde bir üzüm işletmesinin malzeme deposunda yangın çıktı.


Alınan bilgiye göre, Alaşehir Yeni Sanayi Sitesi’nde bir üzüm işletmesinin malzeme deposu olarak kullandığı depoda yangın çıktı. 


Alaşehir'in yanı sıra Sarıgöl ve Salihli ilçelerinden gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın çalışmalar sonucu kontrol altına alınırken, depodaki plastik ve karton kutular ile çeşitli malzemelerin tamemen yandığı bildirildi.


Yangın sırasında oluşan dumandan etkilenen, yakındaki bir işletmede işçi olarak çalışan Ümmü Aslan ile Mustafa Köktürk, ambulansta yapılan ilk müdahalelerinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Olay yerinde incelemede bulunan Alaşehir Belediye Bbaşkanı Gökhan Karaçoban, yaptığı açıklamada, fırtınada elektrik tellerinin birbirine temasıyla yangının çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti. Karaçoban, "Maddi hasar var ama en azından can kaybımız yok. Yangının çevrede bulunan işletmelere sıçramaması için gerekli önlemleri...