05 / 05 / 2024

alaşehir yol genişletme çalışmaları

alaşehir yol genişletme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Şanlıurfa Maşuk'un yolları genişletiliyor!

Son yıllarda TOKİ yatırımları ile vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği Maşuk'taki gelişmeyi takip ederek bölgeye hizmetler ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Maşuk'un kent merkezine yönelik güzergahlarında yol genişletme çalışmaları başlattı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Eskişehir Hat Boyu yoluna neşter!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan ilçelerdeki yüksek rakımlı mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları sürdürürken diğer taraftan mahalle yollarında sürücülerin can ve mal güvenliği açısından yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Malatya Pütürge'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde 5 mahalleyi bir birine bağlayan grup yolunda yol genişletme ve güzergah değişikliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bursa Gürsu'nun yolları genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir kent olması hedefiyle raylı sistem yatırımları, köprü ve kavşak düzenleme, yeni yol ve yol genişletme çalışmalarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerdeki yol kalitesinin de en üst seviyeye çıkarılması çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Manisa Alaşehir'de yollar genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesinde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

alaşehir yol genişletme çalışmaları Haberi

alaşehir yol genişletme çalışmaları


Manisa’yı modern yollarla tanıştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir çalışmaları yerinde inceledi. Demir, “Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Burası birçok mahalleyi birbirine bağlıyor. Mantarlı, Kocatürk, Yuvacalı, Kasaplı, Şendurak, Yukarıpiyadeler, Toygarlı ve Kemaliye mahalleleri bu güzergahta yer alıyor. İlk önce yol genişletme yapıyoruz. Ardından sıcak asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarda son aşamaya gelindi. Çalışmalar tamamlandığında birçok mahallemiz ulaşım açısından modern bir yola kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak tek amacımız vatandaşın hayatını kolaylaştırmaktır” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir...