28 / 04 / 2024

Şanlıurfa Maşuk'un yolları genişletiliyor!

Şanlıurfa Maşuk'un yolları genişletiliyor!

Son yıllarda TOKİ yatırımları ile vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği Maşuk'taki gelişmeyi takip ederek bölgeye hizmetler ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Maşuk'un kent merkezine yönelik güzergahlarında yol genişletme çalışmaları başlattı.




Son yıllarda  TOKİ  yatırımları ile vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği Maşuk'taki gelişmeyi takip ederek  bölgeye hizmetler ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Maşuk'un kent merkezine yönelik güzergahlarında yol genişletme çalışmaları başlattı.


Büyükşehir Belediyesi, Maşuk'ta yol genişletme çalışmalarına başladı. Bölgedeki gelişimi göz önünde bulundurarak Maşuk'a yatırımlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, mevcut ulaşımın daha sağlıklı olabilmesi için Maşuk'un şehir merkezine yönelik olan güzergahlarında yol genişletme çalışmalarına ağırlık vererek bölge halkından tam not aldı.


Soğuk havaya rağmen bölge halkının refahı için Maşuk'ta çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, gelişmeler hakkında bilgiler aldı. Maşuk'un gelişimini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Çiftçi, "Maşuk bölgemizde konut inşaatlarımız hızla sürüyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak ileriki yıllarda yaşanacak yoğunluk öncesi bölgeye hizmetlerimizi sunuyoruz. Ulaşım anlamında bölgemizin bir sıkıntı yaşamaması için şimdiden yollarımı genişletiyoruz. Çalışmalarımızın tüm Maşuk sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Başkan Çiftçi, Maşuk'taki incelemelerinin ardından Karaköprü'deki 105. caddede devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. Karaköprü'de birçok yeni yol ve bulvarlar yaptıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Yol medeniyettir. Bu mantıkla Fen İşleri Daire Başkanlığımız yoğun bir mesai içerisinde. Çalışan kadroların yer aldığı Büyükşehir Belediyemiz, şehrimizin her noktasına ulaşıyor" şeklinde değerlendirme yaptı.


Başkan Çiftçi, buradaki incelemelerinin ardından daha sonra bölge esnafına konuk olarak vatandaşların taleplerin dinledi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön