15 / 05 / 2024

alaşehirde evler jeotermal enerjiylemi ısınacak

alaşehirde evler jeotermal enerjiylemi ısınacak

Alaşehir'de yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Alaçatı'da imar planları ile tarihi evler koruma altına alınıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ‘Alaçatı ve Çeşme Kale Koruma İmar Planları’ ile tarihi evlerin koruma altına alınmasına öncülük ediyor. 

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları!

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

Manisa Kemaliye Jeotermal Enerji Santrali imar planı askıda!

Manisa Alaşehir ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi'nde planlanan Kemaliye Jeotermal Enerji Santrali yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyat!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası taşıyor. Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı fiyat listesine göre evler 775 bin TL'den başlıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Alaçatı'nın taş evleri yeni bir iş modeli doğurdu!

Alaçatının taş evlerinden yeni bir iş modeli doğdu. Alaçatı'da tarihi ve yerel dokuyu koruyarak evler inşa eden Veryeriler, işi "kişiye özel geleneksel mimari" olarak tanımlıyor.

Nevşehir'de 5 jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Eskili, Boğaz, Doğala, Yazıhöyük bölgelerinde bulunan 5 jeotermal saha ihalesi 3 Mart 2015 Salı günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Kütahya Değirmenciler Mahallesi jeotermal enerjiye kavuştu!

Simav'da jeotermal enerjinin 1992 yılından bu yana kullanıldığına vurgu yapan İrfan Çetiner, "22 yıl önce mahallemize jeotermal gelecek, evler şehir merkezindekiler gibi sıcak su ile ısınacak deselerdi kimse inanmazdı" dedi.

Gökhan Karaçoban: Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız!

Alaşehir'de yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi...

alaşehirde evler jeotermal enerjiylemi ısınacak Haberi

alaşehirde evler jeotermal enerjiylemi ısınacak


Alaşehir'de Akça Holding, tarafından yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi.


Alaşehir'de Akça Holding, tarafından yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan ruhsat dahilinde belediyeye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, önümüzdeki süreçte Alaşehir'i jeotermal enerji merkezi ısıtma sistemi ile ısıtacaklarını söyledi.


"JEOTERMAL ÇALIŞMALARI OLUMLU SONUÇ VERDİ"


Alaşehir'i coğrafi konumu bakımından doğalgaz ile ısıtmak mümkün olmadığı için en uygun ısıtmanın Jeotermal Enerji Merkezi Isıtma Sistemi ile yapılabileciğini belirten Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Jeotermal enerji'nin, Türkiye'de ekonomiye katkısı şu anda elektrik üretimi, Jeotermal Enerji Merkezi Isıtma Sistemi, karbodioksit üretimi, Termal turizm ve diğerleri ile yaklaşık 10...