16 / 05 / 2024

alaşehirde evlerde ısıtma ne ile

alaşehirde evlerde ısıtma ne ile

Alaşehir'de yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Konut sitelerindeki merkezi ısıtma sistemlerinde nasıl değişiklik yapılır? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında konut sitelerindeki ısınma sorununu kaleme aldı. 

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Isı pay ölçer taktırmak için binadaki bir kişinin başvurması yeterli!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin yaptığı açıklamada "Merkezi ısıtma sisteminin bulunduğu bir binada ısı pay ölçer takılması için bir kişinin başvurması yeterlidir. Burada apartmandaki salt çoğunluğa bakılmaz." diye konuştu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Yazlık evlerde ısı ve su yalıtımıyla enerji tasarrufu!

Koronavirüs sebebiyle büyük şehirlerde yaşayanların mevsim itibarıyla yazlık evlere yöneldiğini belirten İZODER, yazlık binaların ısı ve su yalıtımla  uygulamalarıyla hem yaza hem de kışa hazır hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

alaşehirde evlerde ısıtma ne ile Haberi

alaşehirde evlerde ısıtma ne ile


Alaşehir'de Akça Holding, tarafından yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi.


Alaşehir'de Akça Holding, tarafından yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan ruhsat dahilinde belediyeye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, önümüzdeki süreçte Alaşehir'i jeotermal enerji merkezi ısıtma sistemi ile ısıtacaklarını söyledi.


"JEOTERMAL ÇALIŞMALARI OLUMLU SONUÇ VERDİ"


Alaşehir'i coğrafi konumu bakımından doğalgaz ile ısıtmak mümkün olmadığı için en uygun ısıtmanın Jeotermal Enerji Merkezi Isıtma Sistemi ile yapılabileciğini belirten Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Jeotermal enerji'nin, Türkiye'de ekonomiye katkısı şu anda elektrik üretimi, Jeotermal Enerji Merkezi Isıtma Sistemi, karbodioksit üretimi, Termal turizm ve diğerleri ile yaklaşık 10...