16 / 05 / 2024

alaşehirde jeotermal enerjiyle ısıtılan konutlar

alaşehirde jeotermal enerjiyle ısıtılan konutlar

Alaşehir'de yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi...

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Yozgat Sorgun'da konutlar jeotermal enerjiyle ısınacak!

Türkiye’nin önemli yer altı jeotermal kaynaklarına sahip olan Yozgat’ın Sorgun ilçesinde vatandaşlar tam otomasyonlu jeotermal enerji sistemi ile aylık yaklaşık 220 liraya evlerini ısıtıyorlar.

Manisa Kemaliye Jeotermal Enerji Santrali imar planı askıda!

Manisa Alaşehir ilçesine bağlı Kemaliye Mahallesi'nde planlanan Kemaliye Jeotermal Enerji Santrali yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Akça Enerji, rüzgar ve jeotermal enerjiyle büyüyecek!

Akça Holding 'in enerji üretim olu olan Akça Enerji Üretim A.Ş yatırımlarını rüzgar enerjisine yoğunlaştırdı.

Nevşehir'de 5 jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Eskili, Boğaz, Doğala, Yazıhöyük bölgelerinde bulunan 5 jeotermal saha ihalesi 3 Mart 2015 Salı günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kampüsü jeotermalle ısınacak!

Afyon Kocatepe Üniversitesi ( AKÜ ), Ahmet Necdet Kampüsü 'nde ( ANS )yüzde 20 daha enerji tasarrufu sağlayacak jeotermal enerjiyle ısıtma projesinin altyapı çalışmaları başladı.

Kütahya'da 1.600 konutun jeotermal enerjiyle ısınması için çalışmalara başlandı!

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde yer alan 16 bin konutun tamamını jeotermal enerji ile ısıtmayı hedefleyen Simav Belediyesi, TOKİ ve Muradınlar Mahallesi'ndeki 1600 konutun ısınması için çalışmalara başladı.

İzmir jeotermalin başkenti olacak!

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdogru, Seferihisar jeotermal alanında ve de Balçova termal kuyularında incelemelerde bulunarak, jeotermal enerjiyle ilgili hazırladıkları projeleri anlattı.

Bitlis'te 10 bin ev Jeotermal enerjiyle ısıtılacak!

Valilik tarafından Zorlu Holding enerji firmasıyla yürütülen jeotermal enerji projesi sayesinde konutların ısıtılması hedefleniyor. Tatvan,Güroymak ve Rahva mevkiinde bulunan Üniversite ve diğer kamu binalarıyla 10 bin konut bu sayede ısıtılacak

Kütahya'da jeotermal enerjiyle ısıtma sistemi yaygınlaşıyor!

Belediye Başkanı Kasım Karahan jeotermal enerjiyle ısıtma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte ilçe genelinde mutluluğunda aynı paralelde artış gösterdiğini ve bundan da çok büyük sevinç ve onur duyduklarını bildirdi.

Kütahya'da konut ve işyerlerini jeotermalle ısıtma sistemi yaygınlaşıyor!

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan Jeotermal enerjiyle ısıtma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte ilçe genelinde mutluluğunda aynı paralelde artış gösterdiğini ve bundan da çok büyük sevinç ve onur duyduklarını bildirdi...

Gökhan Karaçoban: Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız!

Alaşehir'de yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi...

alaşehirde jeotermal enerjiyle ısıtılan konutlar Haberi

alaşehirde jeotermal enerjiyle ısıtılan konutlar


Alaşehir'de Akça Holding, tarafından yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan rushat dahilinde belediye'ye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'i jeotermal enerji ile ısıtacağız" dedi.


Alaşehir'de Akça Holding, tarafından yürütülen jeotermal çalışmaları olumlu sonuç verdi. MTA'dan alınan ruhsat dahilinde belediyeye ait bölgede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, önümüzdeki süreçte Alaşehir'i jeotermal enerji merkezi ısıtma sistemi ile ısıtacaklarını söyledi.


"JEOTERMAL ÇALIŞMALARI OLUMLU SONUÇ VERDİ"


Alaşehir'i coğrafi konumu bakımından doğalgaz ile ısıtmak mümkün olmadığı için en uygun ısıtmanın Jeotermal Enerji Merkezi Isıtma Sistemi ile yapılabileciğini belirten Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Jeotermal enerji'nin, Türkiye'de ekonomiye katkısı şu anda elektrik üretimi, Jeotermal Enerji Merkezi Isıtma Sistemi, karbodioksit üretimi, Termal turizm ve diğerleri ile yaklaşık 10...