06 / 05 / 2024

Alaşehirde TOKİ heyecanı

Alaşehirde TOKİ heyecanı

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir’in birinci derece deprem bölgesinde olduğunu söyleyerek, TOKİ evlerinin yapılması düşünülen Ilgın Mahallesi’nde zemin etüdünün çok iyi yapılması gerektiğini vurguladı.

Deprem bölgesindeki 11 il için kura heyecanı başladı! 30 bin 697 konut sahibini buluyor!

Deprem bölgesindeki 11 şehirde kura heyecanı başladı. Merakla beklenen kura çekilişleriyle 30 bin 697 konut sahibini bulacak. 

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 42 şehirde 182 adet konut satıyor! Yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ tarafından, 42 şehirde 182 adet konut satışa sunuluyor. Peki konutların fiyatları ne kadar? Hangi illerdeki konutlar satılıyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru ücret iadesi nereden yapılacak?

Milyonlarca vatandaş TOKİ heyecanı yaşamaya devam ederken kura sonucu olumsuz olanlar TOKİ 500 TL ücret iadesi ne zaman yapılacak? diye merak ediyor. Peki TOKİ iade parası ne zaman hesaplara yatırılacak? İşte detaylar...

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Bartın TOKİ konutlarında kura çekilişi heyecanı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bartın´ın Ulus ilçesi´nde de kura çekilişi heyecanı yaşattı. TOKİ, hak sahiplerini belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği kura çekilişlerine devam ediyor. 

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürütüyor!

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını belirtti.

TOKİ Çeşme Alaçatı Konutları satışa sunuldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, TOKİ tarafından İzmir Çeşme Alaçatı'da inşa edilen toplu konutlar hakkında konuştu. Hotar, sonda gelinen projenin satışa sunulduğunu belirtti.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Erzurum'da kentsel dönüşüm heyecanı yaşanıyor!

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm devam ederken,şehirde de dönüşüm heyecanı yaşanıyor.Korkut, Hacıcuma,Taş Mescit,Narmanlı ve Kadana mahallesini çevreleyen 152 bin metrekare alanda kamulaştırmaların son noktada olduğunu söyledi.

TOKİ Manisa Alaşehir projesi için etüt çalışması yapıldı!

TOKİ tarafından Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yapılması planlanan 3 bin 750 konut için belirlenen Ilgınköy Merasında DSİ yetkilileri tarafından etüt çalışmaları yapıldı.

Alaşehirde TOKİ heyecanı Haberi

Alaşehirde TOKİ heyecanı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nde (TOKİ) görevli bir heyet, Manisa’nın Alaşehir ilçesine gelerek Kaymakam Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde TOKİ yetkilileri, Alaşehir’de yapılması planlanan konutlar için Bilgin ve Karaçoban ile görüş alışverişinde bulundu.


TOKİ yetkililerini makamında ağırlayan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir’in birinci derece deprem bölgesinde olduğunu, TOKİ evlerinin yapılması düşünülen Ilgın Mahallesi’nde zemin etüdünün çok iyi yapılması gerektiğini vurguladı. Karaçoban, "Mera arazisi olarak geçen bölgenin öncelikle mera konumundan da çıkarılması gerekir. Biz belediye olarak her türlü yapıcı çalışmaların içinde yer alacağız. Zemin etüdü, mera sorunun çözülmesi ve bunun gibi her türlü konuda belediyeye düşen görevleri yapmaya hazırız. Belediyede ilgili birimlerimizle bu konuları değerlendirip, yapılacak çalışmaların en verimli şekilde yapılmasını sağlayacağız." dedi.


Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin...