18 / 05 / 2024

Alaşehirde Türk Evlerinin restorasyonları

Alaşehirde Türk Evlerinin restorasyonları

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü'lerin Evi olarak bilinen 95 yıllık klasik Türk evi ve içinde bulunduğu park, Alaşehir Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Bakkal Şükrü'lerin Evi 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türk Kızılay ve Yeşilay arasında protokol imzalandı!

Protokol çerçevesinde Türk Kızılay ve Yeşilay'a 76 şehirde 676 bin metrekare üzerindeki 20 hizmete hazır hazine taşınmazı bina tahsis edildi

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Meghan Markle yeni evi için Türk motifleri istedi!

Dört yıl önce İstanbul'da Soho House isimli otelde kalan Meghan Markle, yeni evlerinin de bu otele benzemesini istedi. Markle, duvarlarda Türk motiflerinin kullanılmasını istedi.

Türk Telekom Arena'nın tapu sorunu çözülüyor!

Kulüp başkan yardımcısı Alaçayır: "Türk Telekom Arena üst kullanım hakkının tapuya tescilini bu hafta içinde tamamlamayı ümit ediyoruz" dedi.

ABD konut piyasası Türk yatırımcıya açıldı!

Murat Uzun, ABD’nin en büyük ikinci gayrimenkul inşaat ve satış şirketi Lennar International ile anlaştıklarını açıklayarak, “18 eyalet 60'dan fazla şehirde Türk yatırımcıları bekleyen fırsatlar var” dedi.

2001 yılında Süleymaniye'deki Türk evleri restore edilecekmiş!

2001 yılında Süleymaniye semtinin Unesco tarafından Dünya Kültür Mirası listesine almasıyla, tarihi semt için ciddi adımlar atılmaya başlanmış. Türk evlerinin restore edilmesiyle bölge Safranbolu gibi olacakmış.

Alaşehir'de Türk Evleri'nin restorasyonları yapılacak!

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü'lerin Evi olarak bilinen 95 yıllık klasik Türk evi ve içinde bulunduğu park, Alaşehir Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Bakkal Şükrü'lerin Evi 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi.

Türk doğaltaşı Çin'de kurulacak yeni şehirde kullanılacak!

Türkiye’nin doğaltaş ihracatında en büyük pazarı olan Çin Halk Cumhuriyeti’nde yeni şehirler Türk doğaltaşı ile donatılıyor. Pekin’e 90 kilometre mesafedeki 18 milyon nüfuslu Tianjin’de 500 bin kişinin yaşayacağı yeni bir uydu şehir kuruluyor...

Çin'de Türk doğaltaşı ile yeni şehir inşa edilecek!

Ege İhracatçı Birlikleri'nin milli katılım organizasyonunu düzenlediği dünyanın en büyük doğaltaş ve teknolojileri fuarı olan Xiamen Stone Fair 2014 meyvelerini vermeye başladı. Tianjin'de kurulacak 500 bin kişilik uydu şehirde Türk doğaltaşı kullanılacak

İbrahim Eren Türk Telekom yönetim kuruluna atandı!

İçişleri Bakanı olduktan sonra bağımsız üye olarak bulunduğu Türk Telekom yönetim kurulundan ayrılan Efkan Ala’ nın yerine, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'in atandığı bildirildi...

Sinop'taki ikinci nükleer santrale Türk ortak gelebilir!

Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh, Türk şirketlerin projede yer alabileceğini belirtti

Sinop'taki 2. nükleer santralde Türk şirketler de bulunacak!

Türkiye ile Sinop’a yapılacak ikinci nükleer santral için nisanda mutabakat zaptı imzalayan Kanadalı Candu şirketinin Başkan Yardımcısı Ala Alizadeh, Türk şirketlerin projede yer alabileceğini belirtti

Alaşehirde Türk Evlerinin restorasyonları Haberi

Alaşehirde Türk Evlerinin restorasyonları

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü Evi Alaşehir Belediyesi tarafından restore edilmek üzere 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi. Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, protokol imzaladı.


Milliyet...