08 / 07 / 2024

Alaşehirin suyu daha temiz olacak

Alaşehirin suyu daha temiz olacak

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Alaşehirli muhtarlara içme suyu konusunda yaşanan problemleri çok iyi bildiklerini ve hızlı bir şekilde bu sorunun çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleri ile ilgili konuştu. Erdoğan, şehir hastanelerinin çoğunun dış kredi olduğunu belirtti ve "Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız, hedefimiz, 30 büyükşehirin 30'una da şehir hastanesi yapmak" dedi...

Antalya Finike'ye 21 milyonluk yatırım!

ASAT Genel Müdürlüğü, 21 milyon lira yatırım bedeliyle Finike’nin 50 yıllık şebeke hatlarını yeniliyor. Finikeliler suyu daha sağlıklı içerken, kesinti ve kaçaklar da son bulacak.

Denizli Bekilli'ye içme suyu deposu inşa ediliyor!

Denizli’nin 19 ilçesinde sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2000 metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Alaçatı Havalimanı ihalesi Nisan'da!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, “Alaçatı Havalimanı projesiyle ilgili çalışmaları bitirdik. İzmirlilere verdiğimiz bir sözü daha tutacağız” dedi.

Alaçatı Clubbaba Köyiçi Mayıs'ta açılacak!

Alaçatı yeni bir merkeze daha kavuşuyor. Modern yaşam ile Alaçatı kültürü, Alaçatı'nın yeni projesi Clubbaba Köyiçi'nde buluşuyor. Alaçatı'nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayacak Clubbaba Köyiçi'nde, "alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor" alanları bir arada olacak.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi yükseliyor!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yapımına başladığı Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Manisa'daki arıtma tesislerinin sayısı artıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu artıma tesisini tamamlayarak vatandaşa ulaşan suyu daha kaliteli hale getiriyor.

Balıkesir İvrindi'ye 5.3 milyon liraya yeni içme suyu inşaatı!

BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı.

Manisa Alaşehir'in kaderi MASKİ'yle değişiyor!

Sağlıklı altyapı sistemleri için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde içme suyu çalışmalarında 4 bin 700 metrelik anahat döşemesini tamamladı.

Samsun Alaçam'a 5.4 milyonluk yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Alaçam ilçesinin kırsal kesimindeki 7 mahallenin içme suyu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Manisa Alaşehir’in alt yapı çalışmaları başladı!

Manisa Alaşehir’in İstasyon Mahallesinde her yağış sonrasında yaşanan su baskınları belediyenin yaptığı menfez ve yağmur suyu drenaj çalışması ile yenilenecek.

Alaşehirin suyu daha temiz olacak Haberi

Alaşehirin suyu daha temiz olacak

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hizmet götüreceği ilçelerdeki tanıtım toplantılarına Alaşehir ile devam etti. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Alaşehirli muhtarlara içme suyu konusunda yaşanan problemleri çok iyi bildiklerini ve hızlı bir şekilde bu sorunun çözüme kavuşturulacağını söyledi.


Büyükşehir yapılanmasını hızlı bir şekilde sürdüren MASKİ, ilçelerdeki tanıtım toplantılarına devam etti. Bu kapsamda Alaşehir ilçesini ziyaret eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Alaşehir Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Başaran’ın yanı sıra MASKİ Plan Proje Daire Başkanı Bircan Kaynak, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, MASKİ Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinatörü Mustafa Aksakal ve yetkililer katıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Her ilçede dile getirdiğimiz bir...