06 / 07 / 2024

Albaraka Türk kar

Albaraka Türk kar

Al Baraka Türk Katılım Bankası AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Gelir Tablosu'nda 2014 yılın 3. çeyreğinde Banka'nın konsolide net karının 64 milyon lirayı aştığı, yılın 9 ayında ise 180 milyon 360 bin liraya çıktığı belirtildi.

Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanlardan büyük oyun! Bu yöntem şeytanın bile aklına gelmez!

Ülkemizde son günlerin en çok konuşulan konuların arasında yabancıya konut satışı yer alırken, Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanların büyük oyunu da ayyuka çıktı. 

Emeklilere 16 bin TL müjdesi: Başvuranın hesabına yatıyor! İşte Albaraka Türk emekli promosyon...

Milyonlarca emekli özel bankaların promosyon tutarlarını merakla araştırıyor. Merak edilen bankalar arasında Albaraka Türk yer alıyor. Albaraka Türk emekli promosyon ne kadar? İşte Albaraka Türk emekli promosyon...

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Türk Lirası, dolara karşı yine yenik! TL, 29 günde dolara karşı yüzde 0,53 eridi!

Gelişen bazı ülke para birimleri dolar karşısında değer kazanırken, TL’nin, ABD Doları karşısındaki değer kaybı sürüyor. Türk Lirası, 2023 yılının başından bugüne kadar dolara karşı yüzde 0,53 oranında değer yitirdi.

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Türk vatandaşlığı için BES'e yatan paraya devlet karışmayacak

Türk Vatandaşlığı Kanununun uygulanmasına yönelik yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. En az 500 bin dolar veya karşılığı döviz tutarında emeklilik sistemine giren Türk vatandaşlığı alabilecek

Albaraka Türk’ten, avantajlı oranlarla konut kredisi fırsatı!

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren Albaraka Türk konut finansmanında yüzde 1,69 ile başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sağlıyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Albaraka Türk kar Haberi

Albaraka Türk kar


Al Baraka Türk Katılım Bankası AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan Gelir Tablosu'nda 2014 yılın 3. çeyreğinde Banka'nın konsolide net karının 64 milyon lirayı aştığı, yılın 9 ayında ise 180 milyon 360 bin liraya çıktığı belirtildi. 


Yine KAP'ta yayınlanan Banka'nın Konsolide Faaliyet Raporu'nda görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ahmed Yusuf AbdulMalik (üstte), "Faizsiz bankacılık alanında öncü konumda olan Albaraka Türk, en büyük ortağı olan Albaraka Bankacılık Grubu'nun (ABG) amiral gemisidir" ifadelerini kullandı. 


Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi ise 2014 yılının üçüncü çeyreğinin, Banka açısından bilançonun ana kalemlerinin büyümesinin ivme kazandığı ve karlılığın devam ettiği bir dönem olarak geçildiğini vurguladı. 2014 yılının üçüncü çeyreğinde, Bankanın toplam aktiflerin 2013 yılsonuna göre yüzde 26,2 artarak 21 milyar 717 milyon...