27 / 04 / 2024

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...



Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye Ertuğrulgazi'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. 

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale detaylarına göre, firmalar, teklifleri ile birlikte en az 6 milyon 250 bin TL tutarında geçici teminat verecek.

Firmaların ihale zarflarını en geç 20 Eylül 2023 günü saat 11:00’e kadar “Ataç-1 Sokak No 32 Yenişehir/Ankara” adresindeki Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Evrak Sevisine ulaşacak biçimde vermiş/göndermiş olmaları gerekiyor.

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü'nün kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesinde 2 No'lu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 21 Eylül 2023 günü saat 14:30’da “Ataç-1 Sokak No 32 Yenişehir/Ankara” adresindeki Türk Kızılay Genel Müdürlüğü toplantı salonunda açılacak.

Türk Kızılay dan Şanlıurfa Haliliye de kat karşılığı ihalesi!

KAT KARŞILIĞI BİNA İNŞAATI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Türk Kızılay Genel Müdürlüğünden:

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesinde Bulunan Taşınmazlarda Kat Karşılığı Bina İnşaatı Yaptırılacaktır.
1- Mülkiyeti Türk Kızılay’a ait Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi 5734 Ada, 6 Nolu Parselde Kayıtlı 2146,66m2 Yüzölçümlü; 7 Nolu Parselde Kayıtlı 2147,38 metrekare Yüzölçümlü; 8 Nolu Parselde Kayıtlı 2199,89m2 Yüzölçümlü; 9 Nolu Parselde Kayıtlı 2158,21m2 Yüzölçümlü; arsa vasıflı taşınmazların, varsa üzerindeki mevcut yapı/yapıların yıkımları ve hafriyatın, gerekir ise ifraz/tevhid işlemlerinin Yüklenici tarafından yapılması, imar durumuna göre ve Kızılay’ın uygun göreceği proje uyarınca, T.U.S veya yapı denetim uygulaması ve İş Sağlığı ve Güvenliğine ait tüm bedeller dahil tüm giderleri Yüklenici tarafından karşılanmak
üzere, kat karşılığı inşaat işi yapımı için gerekli plan ve projelerinin hazırlanması, taşınmazın üzerindeki mevcut yapı/yapıların yıkılması, ilgili Belediye ve ilgili idarelerden onaylarının ve her türlü ruhsatlarının alınması ile onaylı projelerine, mahal listesine göre bağımsız bölümlerin, açık ve kapalı otopark inşaatlarının, ada içi ve dışı her türlü teknik alt yapı, çevre tanzimi ve peyzaj ile birlikte, sözleşme ve eki Şartnameler doğrultusunda tamamlanarak, İskan Ruhsatlarının ve Kat Mülkiyeti Tapuları alınacak (Kızılay’a ait bağımsız bölümlerin elektrik, doğalgaz ve su aboneliği Kızılay adına yapılıp, sayaçları takılı olacak şekilde) ve bağımsız bölümler paylaşılacaktır.
2- Firmalar, teklifleri ile birlikte en az 6.250.000,00 TL (ALTIMİLYONİKİYÜZELLİ BİNTÜRKLİRASI) tutarında geçici teminat vereceklerdir.
3- İhaleye ait şartnameler “Ataç-1 Sok. No:32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Genel Müdürlüğümüzden 500,00 TL karşılığında temin edilebilecektir. Şartname bedeli T.C. Ziraat Bankası Çukurambar  Ankara  Kurumsal Şubesi TR36 0001 0021 1039 0090 2631 36 IBAN numaralı TL hesabına yatırılacaktır. Dekont makbuz yerine
geçmektedir.
İhale şartnamelerine www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir.
4- Firmaların ihale zarflarını en geç 20.09.2023 günü saat 11:00’e kadar “Ataç-1 Sokak No 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Evrak Sevisine ulaşacak şekilde vermiş/göndermiş olmaları gerekmektedir.
5- 2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 21.09.2023 günü saat 14:30’da “Ataç-1 Sokak No 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Türk Kızılay Genel Müdürlüğü toplantı salonunda açılacaktır.
6- Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.
7- Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
8- Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir. 

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!


Geri Dön