19 / 05 / 2024

albarakatürk trabzon şubesi nerede

albarakatürk trabzon şubesi nerede

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Türkiye'nin ekonomik olarak dünyada yaşanan krize rağmen güzel bir dönem geçirdiğini, birlik ve beraberlik ile bu güzel günlerin daha da iyiye gideceğini belirtti...

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kinyaz Yontürk tarafından açıldı!

albarakatürk trabzon şubesi nerede Haberi

albarakatürk trabzon şubesi nerede


Albaraka Türk Katılım Bankası'nın Trabzon'daki ikinci şubesi, Değirmendere Mahallesi'nde törenle açıldı.


Vali Öz, törende yaptığı konuşmada, daha çok çalışıp daha çok üretilmesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye ekonomik olarak dünyada yaşanan krize rağmen güzel bir dönem geçiriyor. Birlik ve beraberlik ile bu güzel günler daha da iyiye gidecektir. Şikayet etmekten ziyade daha çok gayret edip daha çok üretim yapmalıyız. Böylelikle ülkemize daha çok sahip çıkarak, Türkiye'nin uluslararası arenada güçlü olmasını sağlayabiliriz" dedi.


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Albaraka Türk Katılım Bankası'nın bankacılık anlayışına yeni bir pencereden hizmet sunduğunu belirtti.


Gümrükçüoğlu, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini, bu dönemde tüm vatandaşların birlik ve beraberlik içinde çalışarak, hizmet üreterek, Türkiye'nin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.


Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi...