03 / 05 / 2024

Albarakatürk ulaşım

Albarakatürk ulaşım

Katılım bankalarından Albarakatürk konut kredisi oranlarını arttırdığını duyurdu. Bankanın aldığı artış kararıyla kredi oranları 0.09-0.11 puan aralığında arttı. En yüksek artışın 6-24 ay vade aralığında olduğu görüldü...

Albarakatürk konut kredisi oranlarını arttırdı!

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre Albaratürk tüketici kredisi oranlarını arttırdı ve konut kredisi, tüketici finansman kredisi, arsa kredisi ve taşıt kredisi oranları 0.05 puan arttı...

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Türkiye ve Kore ulaşım yatırımları için imza atacak!

Türkiye’de çok sayıda ulaşım yatırımı yapan Kore ve Türk hükümeti, İyi Niyet Mutabakat Anlaşması imzalayacak. İmza töreni, 25 Mayıs'ta Intertraffic İstanbul Fuarı’nda gerçekleşecek.

Rusya, Türk Akımı için tarih verdi!

Gazprom Başkanı Miller, "Türk Akım'ında öngörülen 2 boru hattı 2019 sonuna kadar biter" açıklamasını yaptı. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise projeyi Avrupa'ya ulaştırmaya hazır olduklarını söyledi.

Türk Akımı'nda ortak şirket formülü!

EPPEN Başkanı Dr. Volkan Özdemir, Türk Akımı'nda birinci hat üzerinden Rus gazının Türk pazarına ulaşacağını söyledi.

Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir?

Son dönemde yeniden gündeme gelen Güney Akımı ve Türk Akımı projeleri nedir? Karadeniz’in altından geçerek Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşacak Türk Akımı doğalgaz boru hattı nedir? İşte projenin detayları.

Ardahan'ın ulaşım sorunu mecliste!

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan'da yaşanan ulaşım sorunlarını meclise taşıdı. Köylerin yayla yollarının olmadığını belirten Yılmaz, Ardahan il olduğundan bu yana potansiyelinin kullanılmadığını ifade etti..

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Albarakatürk ulaşım Haberi

Albarakatürk ulaşım

Katılım bankalarından Albarakatürk konut kredisi oranlarını arttırdığını duyurdu. Bankanın aldığı artış kararıyla kredi oranları 0.09-0.11 puan aralığında arttı.


120 Ay Vadede Konut Kredisi Oranı 1 Puan Arttı


Albarakatürk’ün konut kredisi oranlarında altığı artış kararıyla 60 ay vadede % 0.92 olan oran  % 1.02’ ye, 120 ay vadede ise % 0.98’den % 1.08’e yükseldi.  En yüksek artışın 6-24 ay vade aralığında olduğu görüldü. 6-24 ay vadede oran % 0.87’den % 0.98’e çıktı.


100 Bin TL Konut Kredisinin Taksiti 10 Yıl Vadede Aylık 70 TL Yükseldi


Kredi oranlarında yapılan 1 puanlık artış konut kredisi aylık taksitlerini 70 TL arttırdı. 10 yıl vadede 100 bin TL konut kredisi için ödenecek toplam faiz ise konut kredisi hesaplama yapıldığında 8.400 TL arttı.  10 yıl vadeli 100 bin TL...