03 / 05 / 2024

alçe grup inşaat

alçe grup inşaat

ALÇE GRUP İnşaat tarafından Çerkezköy'de yapımı tamamlanan Metropolkent'te fiyatlar 58 bin 700 TL'den başlıyor...

İnşaat girdi maliyeti kontrol altına alınırsa çarklar yeniden döner!

İnşaat sektöründeki maliyet artışının Ekim'de de sürdüğünü söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, gerekli uygulamalar devreye alınır, inşaat ve gayrimenkul sektörü tekrar canlandırılırsa çarkların yeniden döneceğini söyledi.

Bars Grup İnşaat Proje Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bars Grup İnşaat Proje Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Baghırov tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

İnşaat ruhsatı nedir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Yeni bir yapının inşa edilebilmesi için belediye veya özel il idaresinden alınan belge inşaat ruhsatı olarak adlandırılır. Peki inşaat ruhsatı nereden ve nasıl alınır? İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır? İşte inşaat ruhsatı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustafa Alı Ettır tarafından kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Anbr Grup İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anbr Grup İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mosaab Al Ahmad tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Grup İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.S.S. ve Ibrahım Al Bahrı tarafından kuruldu.

alçe grup inşaat Haberi

alçe grup inşaat

4. derecede deprem bölgesi olan Büyükkyoncalı'da yer alan Metropolkent konutlarında 2. Etap'ta satışlar başladı. 5 bin TL peşinatla 11 metrekare 2+1 konutların yer aldığı projede fiyatlar 58 bin 700 TL'den başlıyor.

Yüzde 70 yeşil alana sahip olan Metropolkent'te kapalı yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, alışveriş merkezi de bulunuyor.

212 570 90 03
212 570 90 23

...