21 / 05 / 2024

Alçiçek İnşaat nerede

Alçiçek İnşaat nerede

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maksut Alçiçek, Emre Alçiçek ve Ayşe Alçiçek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu.

Viamar Lily satışta! Yeni proje!

Özçiçek İnşaat tarafından inşa edilen Viamar Lily konutları satışa çıktı. Viamar Lily konutları Mart 2024'te teslim edilecek.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Ayçiçek yağına rekor indirim! Marketlerde ayçiçek yağı rekabeti! Stoklar erimeden alın! 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ayçiçek yağına gelen indirim haberleri sosyal medyayı salladı. Marketlerde adeta ayçiçek yağı savaşı başladı. Stoklar erimeden ve fiyatlar zamlanmadan alın. İşte ayçiçek yağı fiyatları…

Ayçiçek yağında büyük indirim! İster stok yapın ister tek tek alın. 1 litre ayçiçek yağı sadece 34 TL

Yetişen alıyor. Böyle fırsat bir daha gelmez. Ayçiçek yağının litresi o markette 34 TL'ye düştü. İster hemen kullanmak için alın ister stok yapın ama sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte indirimin detayları ve o market…

İkizler Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Şükrü Gönültaş tarafından kuruldu.

Çiftçiler hemen bakın! Ayçiçeği alım fiyatı resmen açıklandı! Ayçiçek fiyatı kaç lira? 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ayçiçeği alım fiyatına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu ve ayçiçeği alım fiyatının belirlendiğini duyurdu. Peki ayçiçek fiyatı son dakika ne kadar oldu? Hangi borsada ayçiçek bugün kaç lirada satılıyor? İşte ayçiçek 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdelrahim Mohammad A.Alhusaini tarafından kuruldu.

Ayçiçeği alım fiyatı 3. kez güncellendi! Hemen Migros, A101, ŞOK, TMO 7 Ağustos 2022 Ayçiçek yağı fiyat listesine bakın

6 Ağustos'tan itibaren Çukobirlik ayçiçeği alım fiyatını güncelleyerek üçüncü kez yeniden yayınladı. Bu durumun ardından vatandaşlar Ayçiçek yağı fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, marketlerde Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte Migros, A101, ŞOK, TMO 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

TMO fiyatlarına bakmadan alışveriş yapmayın! Ayçiçek yağı, fındık, mercimek ve nohut... 7 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar, uygun fiyatlı ürün arayışına devam ediyor. TMO fiyatlarına bakmadan alışveriş yapmayın! Ayçiçek yağı, fındık, mercimek ve nohutta muhteşem fiyatlar! İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha zam geliyor! Stoklar tükenmeden mutlaka alın

Türkiye'de çay, şeker ve ayçiçek yağına yapılan zamların ardından bir ürüne daha zam gelmesi bekleniyor. Buna göre yetkililer, ürünün stoklarının tükenmeden vatandaşlar tarafından satın alınmasını tavsiye etti.

Alçiçek İnşaat nerede Haberi

Alçiçek İnşaat nerede

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maksut Alçiçek, Emre Alçiçek ve Ayşe Alçiçek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu. 


Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Her türlü emlak ofisi kurmak her türlü emlak alım...