17 / 05 / 2024

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maksut Alçiçek, Emre Alçiçek ve Ayşe Alçiçek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dengizmen tarafından kuruldu.

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çakır ve Sedat Çakır ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

İkizler Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Şükrü Gönültaş tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ensar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ensar Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maksut Alçiçek, Emre Alçiçek ve Ayşe Alçiçek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu. 


Alçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Her türlü emlak ofisi kurmak her türlü emlak alım...