19 / 05 / 2024

Ald Kuyumculuk Otomotiv İnşaat adres 

Ald Kuyumculuk Otomotiv İnşaat adres 

Ald Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aldemir ve Murat Aldemir ortaklığında kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpco Grup İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Medikal Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Canan Kepenekci tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jager İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Avcı tarafından kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Otomotiv markalarının kampanya yarışı başladı! En ucuz sıfır araç modelleri 725 bin TL’den başlıyor!

Türkiye otomotiv sektöründe markalar arası kampanya yarışı start aldı. Bu kapsamda markalar takas desteği, kredi ve nakit indirimi gibi kampanyalarını yoğunlaştırdı. 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Vk Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vk Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Kızıltaş tarafından kuruldu.

Ald Kuyumculuk Otomotiv İnşaat adres  Haberi

Ald Kuyumculuk Otomotiv İnşaat adres 

Ald Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aldemir ve Murat Aldemir ortaklığında kuruldu.

Ald Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. 2- Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 3- Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve...