03 / 05 / 2024

Aldora Mobilya yatak odaları

Aldora Mobilya yatak odaları

Aldora Mobilya farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği yataklar ile herkesi sağlıklı, kesintisiz ve konforlu bir uykuya davet ediyor…

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Aldora Mobilya’yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya Koleksiyonunda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırırken, yaşanılası mekanlar da yaratıyor.

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Aldora Mobilya Wave Koltuk Takımı ile modern dokunuş!

Modern çizgisiyle dikkatleri üzerine çeken Aldora Mobilya, özgün tasarımlarıyla mekanlarda farkındalık yaratıyor…

İder Mobilya'dan birbirinden güzel berjerler!

İder Mobilya’nın birbirinden şık ve tarz berjerlerini salon ya da oturma takımınızla bir arada kullanabileceğiniz gibi, yatak odasında, evinizin girişinde ya da giyinme odanızda keyifli dinlenme alanları yaratmak için tercih edebilirsiniz.

Aldora Mobilya ile uyku kalitenizi artırın!

Aldora Mobilya farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği yataklar ile herkesi sağlıklı, kesintisiz ve konforlu bir uykuya davet ediyor…

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

İder Mobilya Flora Yatak Odası ile rahat bir atmosfer sunuyor!

İder Mobilya, Flora’nın yalın estetiği ve konforu ile hayatın tüm stresini dışarıda bırakıp yeni bir güne mutlu uyanmak için huzurlu ve rahat bir atmosfer sunuyor.

Aldora, İSMOB 2017 Fuarı'ında!

Aldora Mobilya yenilen yüzüyle bu yıl sektörün önde gelen markalarının katıldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB Fuarına katılacak.

Aldora Mobilya yatak odaları Haberi

Aldora Mobilya yatak odaları

Uzmanlar bozulan uyku düzeninin insan sağlığına ve günlük yaşama olumsuz etkilerini sıkça dile getiriyor. Bunun en sağlıklı yolunun ise doğru bir yatakta uyumaktan geçtiğini belirtiyor. 


Aldora Mobilya Koleksiyonunda yer alan yataklar yapısındaki yaylar sayesinde omuz, basen ve eklem gibi konveks noktalarda daha az basınç oluşturarak uyku sonrası ağrı ve yorgunluk hissini azaltıyor.


Nefes alabilen pamuklu yapısı, kolay yıkanabilmesi ve vücut ağırlığını tüm yüzeye yayarak, uyku için doğru zemini hazırlayabilmesi sayesinde, mışıl mışıl bir uyku...