29 / 04 / 2024

Alef İstanbul Group kimin

Alef İstanbul Group kimin

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrang Shayani ve Ramin Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Yaşar Soylu tarafından açıldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alırza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul Eng Group Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Saber    Sadeghı tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bayverdi tarafından açıldı.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün İstanbul'da kuruldu.

Alef İstanbul Group kimin Haberi

Alef İstanbul Group kimin

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrang Shayani ve Ramin Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:

-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar...