15 / 05 / 2024

Alemdağ Stadı yenilenecek mi

Alemdağ Stadı yenilenecek mi

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın girişimleri ile Çekmeköy’de yapılacak tesisler ve Alemdağ Stadının yenilenmesi üzerine yapılan toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da katıldı.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

Alemdağ Stadı yenileniyor!

Yıllardır Amatör lig müsabakalarına ev sahipliği yapan Alemdağ Stadı’nda yenileme çalışmaları başladı.

Alemdağ Stadı yenileniyor!

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın girişimleri ile Çekmeköy’de yapılacak tesisler ve Alemdağ Stadının yenilenmesi üzerine yapılan toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da katıldı.

İzmir Alsancak Stadı 300 günde tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) vasıtasıyla Alsancak Stadı'nın Kasım ayı içinde ihaleye çıkması planlıyor. Yenilenecek stadın, ihaleyi kazanacak firmaya yer tesliminin ardından 300 gün içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Barcelona Camp Nou Stadı yenilenecek!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona, maçlarını oynadığı stat Camp Nou'yu yenileyeceğini açıkladı. Camp Nou’nun inşaatı 2017-18 sezonunda başlayacak ve 2021-22 sezonunda bitecek.

Anamur Şehir Stadı yenilenecek mi?

Anamur Belediyespor Yönetim Kurulu Şehir Stadyumunun bir türlü yenilenmemesinin Anamur sporuna büyük zarar verdiğini belirterek sert bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Stadı'nın temeli ne zaman atılacak?

İzmir Karşıyaka'da 15 bin kapasiteyle yenilenecek ilçe stadının temeli 24 Mayıs'ta atılacak. O tarihte Manisa ve İzmir'de miting yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da temel atma törenine katılacağı konuşuluyor.

İzmir Atatürk Stadı yenilenecek!

Tuğrul Yemişçi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Altınordu-F.Bahçe maçı sonrası kötü zemini ve fiziksel şartları yüzünden eleştirilen olimpik stadı yenileme çalışmalarını 2015 bütçesine aldığını ifade etti

İzmir Atatürk Stadı'nın zemini yenilenecek!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğü Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Altınordu-Fenerbahçe maçına ev sahipliği yapan Atatürk Stadı'nın zeminin liglerin bitmesinin ardından tamamen yenileneceğini açıkladı.

Real Madrid Stadı 2017 yılında tamamlanacak!

Yeni stadın üstü 15 dakikada kapanıp açılabilecek. Stat, yüksek teknoloji ile donatılacak, VIP salonları ve müzesi yenilenecek.Yenileme projesinin maliyetinin, 400 milyon euro'ya malolacağı açıklandı.

Karşıyaka Stadı'nda Ali Acar İnşaat ve Göztepe Stadı'nda Doyap Yapı'yla anlaşıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 15 bin kişi kapasiteyle yenilenecek Karşıyaka İlçe Stadı için Ali Acar İnşaat ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nı yapacak Doyap Yapı'yla sözleşmeleri imzaladı.

Alemdağ Stadı yenilenecek mi Haberi

Alemdağ Stadı yenilenecek mi


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç Çekmeköy’de bulunan Alemdağ Stadına gelerek tesislerde yöneticilerle görüşme gerçekleştirdi.


Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın girişimleri ile Çekmeköy’de yapılacak tesisler ve Alemdağ Stadının yenilenmesi üzerine yapılan toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Spor Müdürü Muhammed Kılıç, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Murat Yıldırım ve yöneticiler katıldı.


Yapılan toplantıda Spor ve fiziksel etkinliklerin önemini vurgulayan İbrahim İlhami Koç ” Sayısal verilere ait yaptığı değerlendirmeleri de açıkladığı konuşmasında, Her türlü Spor Faaliyetlerimiz ile sosyal yönden çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. İstanbul’da gerçekleştirilen sportif ve tesisleşmeye yönelik yapılan çalışmalar ile birlikte İstanbul’un parlayan yıldızı Çekmeköy İlçesinde bulunan...