06 / 05 / 2024

Alexey Ulyukaev

Alexey Ulyukaev

İkili ticaretimiz, 2014 yılının ilk dokuz ajanda 23.7 milyar dolar seviyesine ulaştı. Ticaret hacmi yüzde 0.4 arttı, ayrıca Rusya ihracatı yüzde 1.2 oranında artışla 18.7 milyar dolar olarak gerçekleşti...

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Denısov tarafından kuruldu.

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Pechenev tarafından kuruldu.

Türk Akımı ve Akkuyu projeleri durmayacak!

Rusya Ekonomi ve Gelişim Bakanı Aleksey Ulyukaev, Türk Akımı ve Akkuyu gibi büyük yatırım projelerinin Rus hükümetinin kararıyla dondurulmayacağını, bu projelerin geleceğinin şirketlere bağlı olduğunu bildirdi.

Alexey Ulyukaev: Türkiye hizmet ticaretinde ilk sıradaki yerini koruyacak!

İkili ticaretimiz, 2014 yılının ilk dokuz ajanda 23.7 milyar dolar seviyesine ulaştı. Ticaret hacmi yüzde 0.4 arttı, ayrıca Rusya ihracatı yüzde 1.2 oranında artışla 18.7 milyar dolar olarak gerçekleşti...

Aırr İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aırr İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, Andrii Arabadzhy, Evgenii Chumachenko, Maxim İlyash, Oleg Davydov, Alexey Zelenskiy tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alexey Ulyukaev Haberi

Alexey Ulyukaev

İkili ticaretimiz, 2014 yılının ilk dokuz ajanda 23.7 milyar dolar seviyesine ulaştı. Ticaret hacmi yüzde 0.4 arttı, ayrıca Rusya ihracatı yüzde 1.2 oranında artışla 18.7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Türkiye'den ithalat ise 5 milyar dolar civarında. Türkiye Rusya Federasyonunun yedinci büyük ticaret ortağı. Ancak Türkiye, hizmet ticareti bakımından ticari ortaklarımız arasında ilk sırada. 2013 yılında Rus-Türk hizmet ticaret i 15.45 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yakıt ve enerji ürünlerinin ihracatındaki belli bir düşüşe rağmen ticaret hacmi büyüdü ve farklı alanlarda gerçekleştirilen ortak projelerin sayısı da her geçen gün artıyor. Karşılıklı yatırımlar daha da artacak Kilit alanlardan başta enerji, sanayi, tarım. bankacılık ve turizm kastedilir. 


Yatırım işbirliği de iki ülkemiz arasında ekonomik temasların önemli boyutu. Aııcak işbirliğimizin potansiyeli tüketilmiş olmaktan uzak. 2013...