08 / 05 / 2024

Alexey Zelenskiy

Alexey Zelenskiy

Aırr İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, Andrii Arabadzhy, Evgenii Chumachenko, Maxim İlyash, Oleg Davydov, Alexey Zelenskiy tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Denısov tarafından kuruldu.

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Pechenev tarafından kuruldu.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

Ukrayna'da Kırımlılar için geçici konut inşa edilecek!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, işgalden sonra evsiz kalan Kırımlı Türkler için geçici olarak 500 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Vladimir Zelenskiy'den konut inşası açıklaması!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bu yıl Türkiye-Ukrayna arasındaki stratejik ortaklığın 10. yıl dönümünü kutladıklarını kaydederek iki ülke arasındaki diyaloğun yoğunluğu ve konu yelpazesinin bu ortaklığın sözde olmadığını ve başarılarla desteklendiğini gösterdiğini belirtti.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Türk inşaat firmasına teşekkür!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İvano-Frankivsk şehrini ziyareti sırasında selden zarar gören bölgeye yardım eden Türk inşaat firmasına teşekkür etti.

Alexey Ulyukaev: Türkiye hizmet ticaretinde ilk sıradaki yerini koruyacak!

İkili ticaretimiz, 2014 yılının ilk dokuz ajanda 23.7 milyar dolar seviyesine ulaştı. Ticaret hacmi yüzde 0.4 arttı, ayrıca Rusya ihracatı yüzde 1.2 oranında artışla 18.7 milyar dolar olarak gerçekleşti...

Aırr İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aırr İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, Andrii Arabadzhy, Evgenii Chumachenko, Maxim İlyash, Oleg Davydov, Alexey Zelenskiy tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alexey Zelenskiy Haberi

Alexey Zelenskiy

Aırr İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, Andrii Arabadzhy, Evgenii Chumachenko, Maxim İlyash, Oleg Davydov, Alexey Zelenskiy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Aırr İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ a. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,...