21 / 05 / 2024

Alf Otelcilik Emlak İnşaat

Alf Otelcilik Emlak İnşaat

Alf Otelcilik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Barış tarafından kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğukan Şişek Mehmet Şişek ve Nazım Demiray  tarafından kuruldu.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Al Shekh Alı tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Alpe Turizm Otelcilik Emlak Saraciye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpe Turizm Otelcilik Emlak Saraciye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alp tarafından kuruldu.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Avrupa'da iflaslar başladı! Kiralık tabelaları artıyor!

Tekstil, otelcilik, emlak, eğlence, turizm ve gıda sektöründe iflaslar başladı ama Avrupa Birliği nisan ayı ortasına kadar kısıtlamaları devam ettirmekte kararlı. 

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsena Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkader Basha, Abdullah Şahinoğlu ve Omar Amkı tarafından kuruldu.

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Çizmeci tarafından kuruldu. 

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Üner tarafından kuruldu.

Afrikahan Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afrikahan Turizm Otelcilik Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İlbank tarafından kuruldu.

Alf Otelcilik Emlak İnşaat Haberi

Alf Otelcilik Emlak İnşaat

Alf Otelcilik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Barış tarafından kuruldu.

Alf Otelcilik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Turizm Otelcilik ve İşletme Alanında; a. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatilköyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. c. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.

Alf Otelcilik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Hayrettin Mah.Çadırcı Camii Sk.No:19/0...