20 / 07 / 2024

Alfaısal İnşaat Kimin

Alfaısal İnşaat Kimin

Alfaısal İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fısal Alabdul Razak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Özkan tarafından kuruldu.

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yusuf Kayabaşı tarafından kuruldu. 

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapısal Sistemler İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün KAdıköy'de Yusuf Kayabaşı tarafından kuruldu.

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Salınım Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirbaş tarafından kuruldu.

Global Alfa İnşaat Ve Plastik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Alfa İnşaat Ve Plastik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Aqeel Akbar tarafından kuruldu.

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bozdoğan kuruldu.

Alfa Artı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Artı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Doğukan Yanan ve İbrahim Bayraklı tarafından kuruldu.

Alfaısal İnşaat Kimin Haberi

Alfaısal İnşaat Kimin

Alfaısal İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fısal Alabdul Razak tarafından kuruldu. 


Alfaısal İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. - Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak...