02 / 05 / 2024

Alfemo bayi

Alfemo bayi

Alfemo’nun Türkiye Bayileri 2014 2. Yarıyıl Toplantısında buluştu. Türkiye’de tasarım mobilyanın en önemli markalarından Alfemo 1-2 Mayıs 2014 tarihlerinde bayilerini İzmir Torbalı’da bulunan üretim tesislerinde ağırladı.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Cemal Bayı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. n

ODE'den 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim!

Üç yıldır devam eden Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı kapsamında 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim verildi

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Alfemo bayi Haberi

Alfemo bayi

İkinci yarıyıl toplantısı olarak düzenlenen bayi toplantısında Alfemo, bayileri ile birlikte kısa ve orta vadeli planları ve sektörün durumunu analiz etti. 


Bayi toplantısının açılışını gerçekleştiren Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral ve Satış Müdürü Ahmet Dinler bayilere genel bir bilgilendirme yaptıktan sonra Alfemo ve diğer tüm markalarla ilgili yenilikleri paylaştı. 


Üç yeni koleksiyon ilk kez bayilere tanıtıldı…


Zoral konuşmasında, Kids&Teens markası ile genç ve çocuk mobilyası alanında kısa sürede önemli markalar arasında yerini alan Alfemo’nun bu alanda ürün çeşitliliğini hızla artıracağının altını çizdi. Marka toplantı sırasında, tasarımları arasına kattığı 3 yeni koleksiyonu ve 10 yepyeni koltuk takımını da yeni showroom’unda bayilerine tanıttı. Beyazın cazibesinin farklı bir bakış açısıyla yorumlandığı Bella Smyrna koleksiyonu, cevizin sıcaklığını yansıtan Messina koleksiyonu, Madison koleksiyonu ve döşemeli ürünler; bayiler...