27 / 04 / 2024

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya AŞ ve Yatpa Dayanıklı Tüketim Malları AŞ’nin sahibi olduğu “Alfemo Mobilya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satıyor.

Bugünkü 31997 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, 552 milyon Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkarılan Alfemo Mobilya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’ne 29 Kasım 2022 tarihine kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Alfemo yu 552 milyon TL ye satışa çıkardı!

İHALESİ 30 KASIM’DA

 

Söz konusu ihaleye katılmak için gerekli olan teminat ücreti 55 milyon 200 bin Türk Lirası olurken, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanacağı ihale 30 Kasım tarihinde yapılacak. Söz konusu teminat bedeli nakit, devlet tahvili, Hazine Bonosundan oluşabilecek. Tahvil ve bono halinde sunulan teminatlar, belirlenen teminatın cari değerinin de yüzde 15 fazlası olacak.

Yine ilanda yer alan detaylara göre, FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında bulunduğuna ya da  devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara aidiyeti, iltisakı veya irtibatı olan gerçek ve tüzel kişiler söz konusu ihaleye katılamayacak.


Geri Dön